UZBUDI JE KAO NIKAD PRE: 4 erogene zone koje nikako ne smeš da ignorišeš

Ne zaboravite da je ljudsko telo puno erogenih zona koje mogu da pomute um vašoj partnerki. Važno je da naučite da ih ne ignorišete.

1. Njena usta

Jedno od najerotičnijih područja na njenom telu su upravo usne. Nežno mazite njene usne svojim prstima, ili provedite bar pet minuta ljubeći je strasno.

2. Njeni grlo i vrat

Ukoliko senzualno dodirujete njen vrat ili grlo, to će joj definitivno zaintrigirati maštu. Koža je u ovom predelu tanja, a samim tim i osetljivija, što govori da će je poljubci veoma lako uzbuditi.

3. Pozadina njenih kolena

Mislili ste da će je to samo golicati? varate se. Kada je dovoljno uzbuđena, ljubite i dodirujte pozadinu njenih kolena jer se tu nalazi mnogo nervnih završetaka. Iako je na početku vaš dodir bude golicao, ubrzo će se pretvoriti u čisto zadovoljstvo.

4. Njene uši

Jeste li znali da je dovoljno da samo čuje vaš dah i da je to uzbudi? Slobodno joj šapućite na uvo šta biste joj sve radili i šta ćete joj tek raditi. Takođe, svojim palcem i kažiprstom uhvatite resu njenog uveta i lagano je masirate. Ovlažite je jezikom, to će je sigurno izludeti.

Pogledajte još