TEŠKA NOĆ U BEOGRADU 122 intervencije, jedan smrtni ishod!

U Zemun polju, rano jutros u 02.23, došlo je do povrede ženske osobe sa smrtnim ishodom, koja je naneta vatrenim oružjem, a smrt je konstatovana na licu mesta, kazala je Nada Macura.

Nešto kasnije, jedna muška osoba prevezena je u Urgentni centar zbog povrede glave, dok je druga muška osoba, takođe posle nesrećenog slučaja, prevezana privatnim vozilom do KBC "Bežanijska kosa", a pošto oni nisu dežurni, u pratnji njihovog lekara prevezena je u Urgentni centar.

U dve saobraćajne nezgode, u 04.32 sati na Dobanovačkoj petlji jedna osoba je povređena i prevezena u KBC "Zemun", a u 19.24 sati u Zemunu u saobraćajnki je povređena jedna osoba i prevezena u zemunski KBC.

Ona je rekla i da je tokom jučerašnjeg dana zabeležen veliki broj intervencija - 153 od kojih 59 na javnom mestu, posle osam saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno 14 osoba među kojima četvoro dece, pešaci, od osam, 11 i dvoje od 12 godina starosti.

Tokom protekle noći mnogi su tražili pomoć zbog bola u grudima, a na tegobe se žalio i veliki broj astmatičara, dodala je Macura.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još