JOŠ JEDNA KRVAVA SLAVA: Izrešetao domaćine zbog glasne muzike

Vujadin Obradović (58) ubio je juče komšinicu Sanju Bakić (50), teško ranio njenog supruga Branislava (53), nakon čega su ga njihovi sinovi pretukli.

Povod za tragediju i zločin bila je glasna muzika koja se čula iz kuće Bakića koji su slavili slavu.

Tragičan sukob komšija odigrao se na pločniku Lugarske ulice u Zemun Polju, dva sata posle ponoći. Bakići su slavili slavu uz glasnu muziku, što je iziritiralo Obradovića koji je naoružan pištoljem pozvao komšije na ulicu, a zatim pucao, najpre u Sanju, zatim u Branislava. Sanja je na mestu izdahnula, Branislav je pogođen u stomak i nalazi se u Urgentnom centru.

Krvavi pohod prvog komšije juče je prepričao Sanjin i Branislavljev sin Zoran (31).

- Samo je podigao pištolj i pucao prvo u majku pa onda u tatu. Mama je disala još nekoliko trenutaka, a onda je izdahnula. Bilo je toliko krvi da Hitna pomoć nije mogla da kaže da li je pogođena u glavu ili u pluća - potreseno priča Zoran.

On kaže i da je zločinu prethodila kratka svađa.

- U kući su bili rođaci i prijatelji. Slavili smo Vavedenje Presvete Bogorodice. Komšija je zvao tatu da izađe, da popričaju. Tata je bio napolju kratko, par minuta. Niko od nas nije znao šta se van kuće dešava. Svađu niko nije očekivao, jer smo sa komšijom bili u pristojnim odnosima. Onda je tata uleteo u kuću i rekao: „Zovi kuma, udario me je!“ Krenuo sam napolje. Video sam komšiju Dicu na ulici, ispred njegove kuće. Pitao sam ga: „Šta je bilo?“, i onda sam video da poteže pištolj koji je dotad držao na leđima. Uperio je oružje u mene i opalio. Promašio me je, ali je nastavio da puca. Odjeknula su još dva hica. Video sam majku koja je bila iza mene. Nju je prvo pogodio, zatim i oca - uz uzdahe objašnjava Zoran.

Dok su Sanja i Branislav ležali obliveni krvlju, Zoran i njegov brat skočili su na komšiju-ubicu. Pretukli su ga na ulici, a onda su pokušali da pomognu roditeljima.

Za Sanju više nije bilo spasa, a Branislava su svojim automobilom odvezli u bolnicu.

Njihov sin kaže da mu je otav trenutno u Urgentnom centru na aparatima, nakon operacije.

Izvor: blic

Pogledajte još