HOROSKOP ZA 6. DECEMBAR: Evo koga Devica treba da se čuva, a OVAJ znak mora da menja prijatelje

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Trebalo bi da izbegavate probleme umesto da im idete pravo u susret, naročito u saradnji sa Škorpijom. Nemojte trošiti vreme na ubeđivanje nekog da uradi ono što je za njegovog dobro i bolje ignorišite one koji nisu dokazali svoju lojalnost prema vama ni u jednom segmentu vašeg života.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Merkur, vladalac vašeg segmenta novca i ljubavi, tranzitira preko astrološke kuće strasti i donosi mogućnost da dobijte povoljne vesti u vezi sa novim projektom koji je dugo vreme bio nešto o čemu ste razmišljali i koji bi mogao biti profitabilan, naročito ako se odnosi na saradnju sa strancim firmama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Pokušavate da budete realistični i pozitivni u svim aspektima vašeg života, naročito u komunikaciji sa drugim vazdušnim znacima. Vi ste međutim neuobičajeno osetljivi i nervozni usled pozicije Meseca i Marsa i verovatno ćete biti uvučeni u raspravu sa drugima. Vaš bes može biti rezultat vaših malih finansijskih problema. Nemojte započinjati konverzaciju sa nekim Lavom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Vaša sklonost da budete perfekcionista u svemu što odražava vaš jak ego naročito ako se radi o poslu u vezi sa javnošću. Merkur, planeta biznisa, vladar vašeg polja intuicije i komunikacije još uvek u napetom aspektu sa Jupiterom može doneti neko odlaganje u vezi sa poslovnim putovanjima jer obe planete označavaju putavanja.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Imajući u obzir poziciju Sunca, vladaoca vašeg znaka u dobrom aspektu sa Uranom, planetom originalnih ideja, napravićete pozitivan utisak na druge svojim entuzijazmom, elanom i jakom voljom. Ako ste neprijateljski nastrojeni prema saradnicima, naročito prema nekom Jarcu , imaćete probleme zbog vaše svojeglavnosti. Budite strpljivi sa Škorpijom.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Očekujete poziv od Blizanca, druge Device ili Strelca. Nešto u vašem životu počinje iznova ali vama nedostaje novac za vođete posla. Merkur, vladalac vašeg segmenta ličnosti kao i segmenta porodice i privatnog biznisa u dobrom aspektu sa Jupiterom označava potrebu da budete oprezni sa strancima.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Možete nesvesno provocirati svađu sa nekim Ovnom zbog opozicije Marsa, vladaoca vašeg znaka i Urana, planete revolta. Ako treba da ubedite nekog o vašem stavu ili želite da započnete nov posao trebalo bi da bi da budete uspešni izbegavajući preveliki pritisak.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

U toku dana vaše raspoloženje varira jer Mesec tranzitira preko astrološke kuće neprijatelja ili tajni, približavajući vašem znaku. Od stanja pasivnosti menjate svoje raspoloženje ka ambiciji pokušavajući da popravite sve što ste propustili. Ovaj tranzit donosi takođe vesti od neke Vage ili Bika u vezi sa novim poslom ili nastavkom onoga što ste započeli.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Nije povoljno vreme da rizikujete mnogo u poslu. Trebalo bi da ubedite prijatelje naročito u večernjim satima ako imate neku tajnu koju treba da podelite sa ograničenim krugom prijatelja.Neko ko vam je odan biće zainteresovan za rad sa vama.Spremni ste da budete deo nečega što može biti veliki projekat.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Prolazite kroz fazu čekanja da se nešto dogodi pošto je Venera, planeta vladalac vašeg segmenta karijer ili biznisa na prvom stepenu Škorpiju i odnosi se na vrstu ponude ili poziva od nekog ko želi da vam pomogne. Bićete sposobni da postupite primereno problemima sa kojima ste suočeni.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Naglašen segment inostranstva i visokog obrazovanja, putovanja, sa Marsom, planetom akcije, prilično slabim u Vagi, čini vas spremnim da prihvtite savet od nekog Raka, pošto se Mesec, vladalac ovog znaka odražava na vaš znak i na Mars. Pozicija Jupitera, dobrotvora ne aktivira dovoljno vaš segment posla.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Tranzitni Mesec preko Vage ne donosi ništa što je vredno vašeg besa. Jasno ćete objasniti svoj stav onima koji mogu biti pomalo iznenađeni, naročito sa onima na koje ste uvek mogli da računate. Svako ko pokušava da vas odvrati od vašeg primarnog cilja nije dobrodošao.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još