Uspešan prvi koncert "Džinksa" u Beogradu

BEOGRAD, 13. novembra 2009. (Beta) - Zagrebački retro pop sastav "Džinks" (Jinx) u četvrtak uveče posle dva bisa ispraćen je uz gromoglasne ovacije publike sa svog prvog koncerta u karijeri u Beogradu.

Zagrepčani predvođeni pevačicom Jajom (Yaya - Jadranka Ivaniš) i gitaristom Cocom (Goran Muratović) u ispunjenoj gornjoj sali, bivšem "Pogonu" Doma omladina Beograda (DOB), pred oko hiljadu posetilaca odsvirali su zvučno moćan i nadahnut jednoipočasovni koncert.

Na trenutke činilo se da su "Džinksi" zatečeni provalom oduševljenja među Beograđanima, koji su tokom koncerta sa nekoliko spontanih ovacija vrednovali predstavu koju im je priuštio osmočlani bend, uključujući trojicu duvača.

"Džinks" koji se posle petogodišnje pauze vratio na scenu hvaljenim albumom "Na zapadu" (2007), izveo je sve svoje hitove poput "Na plaži", "Tamo gđe je sve po mom", "Smijem se", "Ruke", "Na čemu si ti" i "Bye Bye Baby Blue", otišavši sa "Little Devil" unazad čak do početka devedesetih kada su kao mlad bend izvodili samo pesme na engleskom jeziku.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.