UGURAO SAM GA U GUZU: Mešao mi se osećaj zadovoljstva i bola

Biseksualac sam. Imao sam devojke, a i mladiće. Imam 20 godina i radim u kafiću u kojem sam upoznao nekoliko svojih partnera i partnerki. Istražujući svoju seksualnost, radio sam mnoge stvari, eksperimentisao sa pomagalima i većim brojem partnera. Prošlog vikenda sam imao slobodne dane na poslu, ali sam zbog prehlade ostao kod kuće.

Dok sam se samozadovoljavao, uzeo sam stari model Nokijinog mobilnog i pokušao da ga gurnem u anus. U početku mi je prijalo. Stavio sam lubrikant pa mi je telefon ubrzo ceo ušao.

Prijalo mi je, kao što mi je par puta prijalo kad sam imao seks s muškarcem. Kad sam svršio, pokušao sam da izvučem telefon. Zavukao sam dva prsta, ali zbog mnogo lubrikanta stalno mi je isklizavao. Uspaničio sam se. Dobio sam napad panike. I odjurio u hitnu pomoć. Tamo su me gledali s gađenjem kad sam im rekao šta se dogodilo. Prvo su mi rekli da će morati da me operišu, a onda sam čekao do jutra da se neko pojavi. Tek kad je došla jutarnja smena izvukli su mi telefon iz guzice. Kad ga je izvukla mlada doktorka, baš dobra riba, rekla mi je “Hoćeš li okrenuti nekoga”.

Vodite računa u igricama i eksperimentima.

DuD

Pogledajte još