HOROSKOP ZA 8. DECEMBAR: Rakovi - neko ima velike planove sa vama, Devica je na ivici živaca

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Finansijski problemi su vam prioritetni i trebalo bi da budete mnogo odlučniji pri rešavanju istih, naročito ako imate kredite ili želite da uložite novac u neki veći posao i planirate uzimanje kredita. Budite oprezni u radu sa Bikom, Vagom kada su u pitanju nekretnine. Nekome je stalo da bude sa vama u dobrim odnosima.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Znate dobro šta hoćete i imate dobar plan kako da ostvarite svoje planove. Vaše velike ambicije nekom smetaju. Nemojte se obazirati na to što priča o vama neko ko je oduvek bio velika konkurencija. Ako ste u poslovnom odnosu sa onima koji su vam dragi, potrebno je da im nešto tolerišete.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Previše ste iscrpljeni i ne uspevate da završite sve lako, naprotiv ulažete velike fizičke napore i to vam sve više smeta. Neko ko vas dobro poznaje, daće vam na znanje da bi trebalo da budete ambiciozni i da ne posustajete pred preprekama. Privatan život oduzima vam dosta energije.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Pokušavate da izvučet maksimum iz situacije koja vam trenutno ide u prilog. Verujete da će vas podržati Bik, Vaga i Škorpija. Jedan Jarac pravi velike planove sa vama i želi da vam pomogne da rešite probleme sa nekretninama ili neku drugi privatan, moguće porodični problem. Dobijate ponudu od Riba.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ne bi trebalo da se previše povlačite u sebe nego da počnete da se družite sa onima koje ste zaboravili sa kojima možete da ostvarite dobru komuikaciju i da sklopite dobre poslove. Imate smisla za biznis ali ste previše nesigurni u sebe. Mnogima je stalo da se sretnu sa vama ali vi izbegavte neke od prijatelja i bivših saradnika.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Jedan od napornijih dana za vaš nervni sistem. Nemojte se raspravljati sa onima u koje nemate veliko poverenje ili kojima uvek uspeva da vas iznerviraju. Previše sve primate k srcu. Poći će vam za rukom da ubedite nekog ko vam je veoma važan za posao da bi trebalo da vam pruži još jednu šansu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Verujete da ćete uspeti u onome što želite i da vas niko neće zaustaviti, naprotiv da ćete biti u stanju da sklopite nov aranžman. Veoma ste zauzeti, moguće da radite nekoliko paralelnih poslova ili da imate velike ambicije. Porodica od vas očekuje mnogo.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Tri planete u vašem znaku omogućavaju vam da nađete izlaz iz problema ali i da započnete neki nov posao od koga očekujete da bude naporan ali isplativ.Iamte veliku podršku u jednoj Devici koja je spremna da vam izađe u susret u vezi sa vašim poslom koji nameravate da radite sa Blizancima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Zbog nečega se nezadovoljni iako pokušavae da svoj život držite pod kontrolom. Mnogo toga vam ne ide u prilog i vi ne želite da druge opterećujete svojim problemima. Imate način kako da rešite jednu dilemu koja vas već duže vreme opterećuje. Poslovni aranžmani sa Bikom ili Vagom ne donose satisfakciju.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Mnogi vas kritikuju da donosite pogrešne odluke i da bi trebalo da budete praktičniji. Ne obraćajte mnogo pažnje na ono što vam ne odgovara i što vam ne ide u prilog. Veoma vas cene oni koji dobro znaju koliko napora ulažete u posao koji bi mogao da vam donese više novca kada biste imali dobar tim saradnika.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Tranzit planeta koje simbolizuju novac nisu dobro postaljene prema vašem znaku. Potrebno vam je više optimizma i spremonsti da se angažujete na poslu koji može doneti veliku zaradu. Ako vam predloži zajednički posao nekadašnji saradnik nemojte se previše dvoumiti.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Naglašen znak Škorpije i Device može se pozitivno odraziti na vašu ambiciju iako je Mars, vladalac vaše astrološke kuće posla slab.Imate dosta saradnika koji nisu idealni ali vi ne činite ništa da biste napravili dobar tim. Ako vam Škorpija ili Rak ponude zajednički finansijski aranžman, prihvatite ga.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još