NOVA RIBA SE 10 PUTA BOLJE SEKSA: Srećan sam što me je napustila žena zbog lika sa Fejsbuka

Svoju priču nikada ne bih podelio s velikim brojem ljudi da nisam doživeo prosvetljenje. Posle teškog iskušenja, situacije u kojoj sam bio ponižen i povređen, usledio je obrt.

Ima li nešto gore nego da vas žena posle šest godina braka napusti zbog tipa kojeg je upoznala na Fejsbuku? Mislio sam da nema. Bio sam besan kad mi je rekla da će se iseliti iz stana u kojem smo živeli. Nije se obazirala na moje reči da je volim. Spakovala se i otišla. Dva meseca sam sam sedeo u praznom stanu. Napustila me je kao poslednje govno, bez objašnjenja. Samo sam se opijao.

Ukoliko imate neku ispovest koju želite da podelite sa nama, pošaljite na mail redakcija@nadlanu.com

Poslala mi je preko advokata zahtev za sporazumni razvod. A onda mi je njena prijateljica koju sam slučajno sreo u tržnom centru, verovatno sažalivši se na mene kad je videla na šta ličim, rekla da me je napustila zbog nekog matorca kojeg je upoznala na fejsbuku.

Lik je 15 godina stariji od nje, ima dva braka iza sebe i čopor dece. Nisam hteo da joj dam razvod. Ko je je*e, pomislio sam, mada sam znao odgovor na to retoričko pitanje.

Malo sam se pribrao uz pomoć prijatelja i brata taman što sam se malo povratio, upoznao sam divnu devojku. Bratovljeva devojka je pozvala drugaricu da nas upouzna. Uvek sam prezirao te kombinacije.

Rekao sam da može, ali pod uslovom da joj ne ispriča detalje moje priče. Tako je bilo. Kad je ušla visoka crnokosa devojka ceo kafić se okrenuo. Drugarica je top riba. Super smo se proveli. Posle nekoliko nedelja smo se smuvali. Sad uživam s njom u najboljem seksu koji sam imao. Deset puta boljem nego sa suprugom. Bivšom suprugom. S velikim zadovojstvom sam se razveo.

DUD

Pogledajte još