HOROSKOP ZA 9. DECEMBAR: Bik u problemu sa zakonom, Rakovi - nemojte kriti važnu informaciju

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Pre nego što pokušate da utičete na svakog oko vas naročito u segmentu finansija, trebalo bi da uložite napor da učinite nešto za sebe što možete učiniti pod uticajem Meseca na kraju Škorpije. Nemojte pokušati da namećete svoje stavove drugima. Ne sputavajte druge u pokušaju da postignu svoje ciljeve.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Izbegnite bilo kakvo ponašanje koje bi moglo da donese nevolje sa zakonom. Možete imati jaku želju da nametnete svoju volju poslovnim partnerima i da budete pomalo manipulativni sa saradnicima, ne zato što želite da ih uverite u svoja uverenja da biste imali kontrou nad situacijom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Tranzitni Mesec ne donosi smirenost ni jasnoću uma, naprotiv. Nemojte nastavljati sa sadašnjim poslom ako imate osećaj superiornosti jer će to samo doneti potrebu da izraze svoja negativna osećanja, naročito ako se radi o koleginicama koje imaju nešto protiv vas.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Imate priliku da realizujete svoje glavne planove u vezi sa finansijskim pitanjima. Ako radite u finansijskoj instituciji ili imate kontakt sa velikim iznosima novca kroz vaš posao nemojte se ponašati kao da zaista niste primetili ništa značajno što bi trebalo da podelite kao informaciju sa drugima.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Možete biti uznemireni informacijom u vezi sa nerešenim pitanjima nekretnina i vi reagujete na to kao što ste uvek reagovali u takvoj situaciji. Možete biti uznemireni, povređeni i pokušati da se distancirate od onih koji su vas povredili. Očekujete poziv od jednog Strelca u koga imate veliko poverenje.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Niko ne želi da vas poverdi i vi to veoma dobro znate ali možete umisliti da se to dešava usled nečeg što ste čuli od nekog Raka ili Jarca. Nemojte se raspravljati sa onima koji vam nisu bili lojalni i nemojte reagovati povlačenjem u sebe kao što to obično radite ali umesto toga pokažite šta vas je uvredilo.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Moraćete da objasnite nešto detaljno ne samo vašem saradniku nego i ljubavnom partneru. Ako niste svesni kakav efekat može proizvesti vaša reakcija, suprotno od očekivanog, budite smireni i nemojte dozvoliti nekom Strelcu ili Jarcu da stavljaju primedbe na račun vašeg posla.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Tranziti Mesec preko poslednje dekade vašeg znaka može doneti osečanje uznemirenosti i nervoze pošto je vaše samopouzdanje nisko, naročito ako ste angažovani na nekom novom projektu ili ste se preselili u neke nove prostorije u radu sa novim saradnicima. Postoji skrivena tenzija između vas i jednog Lava koji pokušava da vas nagovori na nešto što vi ne želite da prihvatite.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Pod uticajem dobrog prijatelja uzećete u razmatranje predlog koji se odnosi na neku vrstu međunarodnog posla. Trebalo bi da uzmete u obzir tuđe argumente. Možete ignorisati sopstvenu osetljivost da biste izbegli svađu sa Vagom ili Devicom. Mesec u tamnoj fazi u vašem znaku čini vas sklonim strahovima.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Obratite pažnju na situacije u kojima možete biti izloženi u većoj meri stresu nego što ste mislili ili ćete možda želeti da izbegnete da budete u obavezi da javno nastupate. Neko ima veliko poverenje u vas više nego što vi verujete u sebe ili kasnite kada su u pitanju termini.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Imate veliko poverenje i poslednji uspeh vas čini samouverenim. Trebalo bi da popravite odnose sa bivšim prijateljima koje niste dugo sreli. Bićete u situaciji u kojoj autoritativni deo vaše prirode izbija u prvi plan.Trudite se da obnovite prijateljstvo sa jednim Bikom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Možete biti skloni da se raspravljate sa članovima porodice i nećete biti voljni da prihvatite nešto što se tiče lično vas. Tranzitni Mesec čini vas sklnim da mislite da ste previše zaštićeni i da bi trebalo da razmotrite promenu stila vašeg života. Imate jaku želju da uradite nešto od svog života.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još