5 VRSTA muškaraca koji ne mogu držati ZAKOPČAN ŠLIC

Kako bismo izbegli pojednostavljivanja, moramo istaći da postoje muškarci koji, uprkos tome što su manjini, nikada ne bi završili u krevetu sa zgodnom ženom ako su u partnerko-emotivnom odnosu.

Postoje tipovi muškaraca koji su skloniji neverstvu od drugih. Njihov seksualni apetit pre svega zavisi od debljine nobvčanika i profesije kojom se bave. Navodimo vam pet tipova muškaraca u Srbiji koji će lakše izvaditi zub nego držati zakopčan šlic.

5. BIZNISMENI ili po srpski poslovni ljudi. Čudna je koincidencija da muškarac koji obuče odelo i dobije bilo kakvu poziciju u banci ili državnim institucijama odmah oseti moć. To što je prvu ribu imao tek na trećoj godini studija i što su ga u srednjoj školi ribe zaobilazile i za novu godinu postaje deo ružne prošlosti. Osokoljeni nazovi pozicijom moći, kreću u lov.

4. (M)ALI PRIVREDNICI. Kako su u životu morali za sve da se bore, tuku i muče, od dvojke iz matematike do mesta u školskom fudbalskom timu, napadaju šta stignu, od baba sera do stjuardesa, od učenica do penzionerki. S kratkim pamćenjem za neuspehe i odsustvom osećaja sramote, a s punim novčanikom, često su u kres kombinacijama kada su u braku ili dugoj vezi.

3. PEVAČI. I najružniji pevač ima više žena nego najlepši gitarista i bubnjar zajedno. Tu divnu misao nije izrekao Milić Vukašinović, kako bi se u prvi mah pomislilo, nego Kit Ričards kad je opisivao seksualni apetit višedecenijskog kompanjona Mika Džegera. Zbog prirode posla, uvek su u kontaktu s lepim i lakim ženama. A ko je još odbio besplatan biftek, stek, ramstek, butkicu, kolenicu...

2. SPORTISTI.
Ako imaš 14 godina i još nemaš seksualno iskustvo, pod hitno počni nešto da treniraš. Nisam mislio baš na streljaštvo i badminton. Ako je Starac Savo Od Stotinu Ljeta Milošević mogao da nahvata štrkljastu voditeljku Pinka, onda ni tebi sinko neće biti problem da napraviš emotivno/seksualni masakr među devojčicama u srednjoj. Samo treba da budeš uporan, a onda ni bubuljice ti neće predstavljati problem za osvajanje žena svih vrsta, oblika, ukusa, mirisa. A onda ni Šavija nije daleko. Trening i samo trening. Talenat nije važan. Kad su najveći švaleri u Srbiji među šljivama postali Lola Smiljanić, Bambi Tošić, Aleksandar Zabijam Ga (golove) Gde Stignem Kolarov, Adem Rasim Neću Da Pevam Ali Ću Da Prcam Ljajić, Marko Jarić, Miloš Lako Asistiram Manekenkama i Glumicama Teodosić i ostala znojava bratija, onda nije teško pogoditi čime treba da se baviš kako bi voleo da ti šlic bude otvoren kao Tempo na Kvantašu ili Vilinim vodama.

1. POLITIČARI. Moć je čudo. To najbolje znaju ovdašnji političari. Većini je gledanje pornića na Palmi bilo najuzbudljivije seksualno iskustvo do tridesete, ali kad su se dokopali političkih funkcija svi su postali švalerčine. Luzeri i zonski igrači se po pravilu žene za prvu koja im da, tako da kad se dokopaju funkcije (moći) počinju da realizuju sve potiskivane frustracije. Zato smo svedoci kako se naša politička elita projebala u kasnim četrdesetim i pedesetim, a bogami ima slučajeva i u šezdesetim-sedamdesetim. Farmakologija je uznapredovala, pa se uz pomoć tabletica može podići i mrtvak iz groba, a podmlatka spremnog za klečanje ima u svim strankama, Bogu hvala. A i u Armani odelu šlicevi su diskretni.

Pogledajte još