POTRESNA ISPOVEST UBICE SA SATAROM: Stalno sanjam majku i baku

Često sanjam majku i baku, volela bih da je sve ovo samo košmar iz kojeg ću se probuditi - izjavila je Teodora Viktorović na početku iznošenja odbrane u svojstvu osumnjičene na suđenju za ubistvo satarom majke Ljiljane i bake Ivanke.

Ona se tereti da je početkom marta, u porodičnom stanu u Mileševskoj ulici na Vračaru, satarom usmrtila majku Ljiljanu (61) i baku Ivanku (90). Iako je u trenutku izvršenja dela za koji je osumnjičena bila pod desjtvom tableta i alkohola, veoma dobro se seća šta je prethodilo tragediji.

- Kao dete sam često prisustvovala svađama roditelja, njihovim pijanstvima, ružnim rečima, bila sam tu kada je majka nožem ubola oca - ispričala je optužena. - Zbog svega ovoga, uzeli su me kod sebe baba i deda. A deda mi je, bukvalno, bio sve. Kad je on preminuo majka se preselila kod nas u stan. Njena pijanstva su se nastavila, kao i maltretiranja. Stalno me je vređala, čupala, gurala - prisećala se Teodora. - Pa, tukla me je sve do moje 24. godine, a ja nikad nisam pružila otpor. Bila je protiv moje veze i braka sa Borislavom, vodila me na abortus jer nije želela da imamo decu. Vređala me je i ponižavala.

Ona je ispričala da je kobnog jutra popila veću količinu tableta za smirenje. Htela je da bebi skuva mleko, probudila je majku, a ona je počela sa vređanjima. Teodora je onda dohvatila sataru, prišla majci i udarila je nekoliko puta po glavi. Potom je ubila i babu.

Nadlanu / izvor: Novosti

Pogledajte još