Zvezda želi pobedu protiv Siona

BEOGRAD, 13. novembra 2009. (Beta) - Fudbaleri Crvene zvezde Saša Stamenković i Marko Blažić poručili su da će pokušati da pobede Sion u prijateljskoj utakmici, ali i da će taj meč iskoristiti za uigravanje pred nastavak takmičenja u domaćem prvenstvu.

Fudbaleri Zvezde sutra od 16.00 igraju protiv Siona prijateljsku utakmicu povodom 100 godina od osnivanja švajcarskog kluba.

"Sigurno da nam jake utakmice, kao što će biti ova sa Sionom puno znače, pogotovo što se meč igra u Švajcarskoj, jer na taj način veliki broj mladih igrača stiče iskustvo. Ne idemo na ekskurziju, već je cilj da što bolje uigramo tim za nastavak sezone", rekao je golman "crveno-belih" Saša Stamenković na konferenciji za novinare.

"Potrudićemo se da ostvarimo što bolji rezultat. Verujem da ćemo posle utakmice sa Sionom već u prvu narednu zvaničnu utakmicu ući sa još više samopouzdanja. Pretpostavljam da se oni neće štedeti i da će pokušati da pobede, ali i mi želimo trijumf", dodao je on.

Fudbaler Zvezde Marko Blažić ocenio je da je Sion kvalitetna ekipa, ali da njegov tim namerava da igra napadački.

"Utakmica protiv Siona će nam dobro doći da zadržimo ritam i pored pauze od dve nedelje u prvenstvu. Idemo da uigravamo tim za utakmicu sa Čukaričkim, ali i ostale mečeve do kraja polusezone. Verujem da ćemo se iz Švajcarske vratiti još jači", rekao je on.

Pogledajte još