NEDELJNI HOROSKOP od 14. do 20. decembra: Džek- pot za jedan vatreni znak, a Bikovi oprez, loše vam se piše

Ovan

Ove nedelje bi trebalo da se usredsredite na posao. Bićete agilniji i odgovorniji. Nije pametno da započinjete neke nove poslove, nego završavajte započeto. Uozbiljite se. Možda ćete neke obaveze odrađivati sporije nego inače, ali ne bi trebalo da se nervirate zbog toga. Nađite više vremena za zabavu i druženje. Strastveni ste.

Bik

Što se tiče ove nedelje, mogli biste da se odmorite malo. Previše ste radili u prethodnom periodu. Pokušajte da se bolje organizujete. Uozbiljićete se što se tiče novca, nećete trošiti previše na stvari koje Vam nisu primarne. Proverite da li ste platili sve račune. Neki novac koji čekate odavno možete dobiti sada. Ne vraćajte se starim ljubavima, iako Vam se to sada čini kao dobra ideja. Težite stabilnosti.

Blizanci

Ove nedelje ćete se dosta stabilizovati. Konačno osećate da stvari mogu da da budu kako treba, da se sve što hoćete odigra Vama po volji. Ubrzajte se malo i ne opuštajte se na poslu. Gledajte da se usredsredite na štednju. Izbacite stvari koje Vam ne trebaju. Mogući su problemi sa partnerom ove nedelje. Nemojte biti ljubomorni jer to može pokvariti Vaš odnos. Slobodni su skloni flertu.

Rak

Ove nedelje ćete biti otvoreniji prema drugima nego inače. Skloni ste saradnji i sve ide kako ste planirali. Postoji mogućnost da nešto što ste odavno planirali realizujete ove nedelje. Velike su šanse da se ne saglasite sa partnerom oko nekih problema iz prošlosti. Potrudite se da se ne vraćate na stare probleme, ni u stare veze.

Lav

Napeti ste ove nedelje zbog posla. Ništa Vam ne ide tako lako. Sve je usporeno, svi su usporeniji nego inače. Ne osećate se baš najbolje. Mogli biste više računa da povedete o svom zdravlju. Mogući problemi sa zubima, kostima, leđima.

Devica

Konačno se osećate malo bolje. Niste više rastrzani na sve strane. Potrudite se da se usredsredite na odnose sa drugima. Posvetite se malo više partneru. Nemojte trošiti novac tako lako, nego podelite kako treba i platite prvo račune. Komunikativniji ste nego inače.

Vaga

Ove nedelje bi trebalo da budete malo realniji što se tiče očekivanja od drugih ljudi. Ne žele svi da Vam pomognu. Potrudite se da se distancirate od ljudi za koje mislite da nisu baš iskreni prema Vama. Sredite dom, kupite neke nove stvari, makar sitnice.

Škorpija

Usredsredite se na komunikaciju sa drugima. Moguć kraći put. Neka osoba Vas može pozitivno iznenaditi nekim postukom. Jako je bitno da nikome ne pozajmljujete novac ove nedelje. Manje pričajte, više delajte. Sporije vozite i pazite se u saobraćaju.

Strelac

Moguć priliv novca ove nedelje. Konačno će sve biti kako treba. Uspećete na vreme da završite neke obaveze koje Vas već neko vreme muče. Potrudite se da se usmerite na zdraviji način života. Ne prejedajte se, iako ste skloni uživanju.

Jarac

Pričljiviji ste nego obično. Malo se bolje osećate, imate više energije. Stanje na poslu i dalje nije baš sjajno, ali imate podršku kolega. Dajte sve od sebe da sve radite kako treba, ne otaljavajte zadatke. Pomozite drugima nekad, ne morate biti sebični. Moguć kraći put početkom nedelje. Odmarajte više, makar za vikend.

Vodolija

Naspavajte se i odmorite se. Potrudite se da ne kasnite sa nekim obavezama jer ćete biti rasejani cele nedelje. Priliv novca je očekivan od sredine nedelje. Raspoloženi ste za druženje. Ne obazirite se na tračeve koji kruže oko Vas. Gledajte svoja posla. Što se ljubavi tiče, idite na neko zabavno mesto ili priredite iznenađenje partneru. Pazite da ne upadnete u kolotečinu.

Ribe

Ova nedelja je rezervisana za druženje. Potrudite se da se usredsredite na kontakte, ali gledajte da sarađujete i sa ljudima sa kojima ste sarađivali i pre. Napetost će biti veća početkom nedelje, ali ćete svakako biti strastveni. Možete upoznati neku zanimljivu osobu na putovanju. Zauzeti, dajte više slobode partneru.

Mondo

Pogledajte još