HOROSKOP ZA 14. DECEMBAR: Rak dobija šansu o kojoj je maštao, Device - neko vas ignoriše

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Dan vam donosi mogućnost susreta sa osobama koje dugo nista videli a imate o čemu da razgovarate. Dobro je vreme za razgovor sa osobama koje su vam slične po mnogim pitanjima, kao i za porodični skup. Moguć je dobitak od Škorpije I nekog Raka. Jarac vam daje obećanje u vezi sa novcem. Verujete u dobre namere jednog Lava po pitanju posla u domenu sporta.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Dan se dobro reflektuje na one koji su rođeni krajem znaka i imaju danas nekakve planove sa Rakom, Jarcem ili Ribama. Potrebno je da se mnovo više angažujete oko nečega što vam je veoma značajno a moguće da se tiče timskog rada sa osobom koja živi u inostranstvu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Dan vam donosi mogućnost susreta sa nekim ko je veoma značajan za vašu buduću karijeru. Imate potrebu da napravite promenu u svojoj karijeri. Potrebno je da poslušate savet jednog Bika koji vas dobro poznaje. Ne odustajte od plana u vezi sa odlaskom u inostranstvo. Moguć uspeh u medijima.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Verujete da biste mogli imati problema u komunikaciji sa osobama koje su ambicioznije od vas ili sa onima koji smatraju da mogu da pretenduju na ono što vama pripada. Vaša energičnost će ih zbuniti a vi ćete biti veoma uporni da se izborite za ono što smatrate da vama pripada. U finansijskom pogledu mogli biste dobiti šansu o kojoj ste maštali.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Imponuje vam ponašanje osobe koja je uporna i principijelna. Neko će vas možda provocirati i daće vam na znanje da pomalo sumnja da pokušavate da mu naudite. Dobijate priliku da se dogovorite sa jednim drugim Bikom, Rakom ili Ribama oko nekog novog posla koji bi mogao postati dobar izvor prihoda. Mogući su poveći dobici u igrama na sreću ili iz nekih neočekivanih izvora prihoda.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Strpite se još malo i pokažite dobru volju prema onima koji vas na bilo koji način ignorišu ili nisu svesni da sa vama ne mogu da se poigravaju. Ne budite preterano nestrpljivi kada je u pitanju osoba sa kojom ste nekada bili u dobrim odnosima, moguće da će vam pružiti šansu o kojoj ste maštali. Dobro se slažete sa jednim Lavom koji pokazuje strpljenje u radu sa vama.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Osećate se dobro u društvu intelektualaca i osoba sa kojima imate o čemu da pričate. Prija vam društvo i sasvim mladih osoba i onih koji su mnogo stariji i iskusniji. Verujete da će vaši talenti uskoro doći do punog izražaja. Možete dobiti dobar savet u vezi sa novim poslom, najverovatnije privatnim ili ćete dobiti dobar savet u vezi sa finansijama. Strepite od mogućnost da vam jedan Ovan ili Vodolija postave neprijatna pitanja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Neko će vam ponuditi novo radno mesto, a vi ćete prema toj ponudi biti podozrivi sve dok vas Bik ili Vaga ne ubede da to treba da prihvatite. Nemojte stupati u konflikt sa uniformisanim licima i nemojte se raspravljati sa osobama koje jedva čekaju da mogu da vam nešto zamere. Budite ekspeditivniji na poslu i nemojte se previše opterećivati pričama o stanju firme nego gledajte kako vi možete da doprinesete boljem stanju.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ako ste na poslu okruženi neprijatnim osobama koje vas često kritikuju ili su samo prividno kooperativne, razmislite o svom stavu. A u stvari vam pomalo i zavide, nemojte ulaziti u nepotrene rasprave jer nećete time ništa postići. Dobićete ponudu od Vodolije koju nećete odbiti iako biste mogli naći i nešto bolje ali zbog želje da što pre dođete do bolje zarade, nećete imati dovoljno strpljenja da se raspitate o drugim mogućnostima.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Od prioritetnog značaja za vas je poslovni odnos sa Bikom, Vagom ili Rakom. Niste ni svesni da ste u izvesnoj vrsti opasnosti ako se zamerite Devici ili Ovnu, oni samo čekaju da se to dogodi. Nemojte raditi ništa što je u stvari protivno vašim interesima čak i ako biste impulsivno uradili na način na koji vas na to tera neki unutrašnji glas. Pazite da ne budete nekom prejaka konkurencija, u tom slučaju nastaju problemi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Imate velika očekivanja kako od sebe tako i od kolega i pretpostavljenih, čak i od onih za koje znate da vam neće izaći u susret. Bilo bi najbolje da radite posao u kome ste sami sebi svoj gazda. Superiorni ste u odnosu na mnoge i svesni ste da to mnogima zapravo i smeta. Ako ste pritisnuti rokovima ili nekim uslovima koji vam ne odgovaraju, pokušajte da napravite neku drugu vrstu dogovora. Dobijate povoljnu vest od Bika ili Vage.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Imate razloga da verujete da će neka situacija da se reši povoljno po vas čak i ako se radi o saradnji sa osobom koja vam nikada nije bila naročito naklonjena a sada ste primorani da sa njom radite. Trudite se da uspostavite dobru komunikaciju sa osobama koje su dale na znanje da žele da sa vama prošire saradnju. Mogući su problemi sa autoritetima, naročito ako i sami želite da preuzmete na sebe neki odgovorni posao.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još