ŠTA NAS ČEKA U 2016. (I DEO): Masovni otkazi, nezadovoljstva i usvajanje novih znanja

Danas vam donosimo prvi deo Bobanovih predviđanja iz kojih se jasno i nedvosmisleno može zaključiti da nas čeka još jedna teška godina u svakom smislu, da će mnogo ljudi ostati bez posla i da će ih takva životna okolnost motivisati da ponovo uče. Zanimljivo je da postoje velike šanse da u periodu od avgusta do oktobra budemo žrtve mahinacija države i banaka.

Veliki hronokratori, kao što su veliki u fizičkom obliku, Jupiter i Saturn, kao i Tri kralja sudbine, Uran, Neptun i Pluton, svojim kretanjem po Zodijaku ukazuju na ono što nas čeka u 2016. Njihov položaj i međusobni odnosi u Zodijačkom krugu, u zavisnosti od dobrog ili lošeg položaja, govori o dobroj ili lošoj godini, ili dobrom ili lošem periodu u toku godine.

(old_image)

Bobana Vujovića možete pronaći na sledećim adresama:
- astroshop
- astroshop.rs

U astrologiji postoji jedno pravilo koje neraskidivo povezuje protok vremena sa planetama Solarnog sistema. To pravilo glasi da u toku dana postoji sat vremena ili u toku nedelje dan ili u toku godine određeni mesec u kome vlada jedna od planeta Sunčevog sistema vidljiva golim okom. Takođe, po istom pravilu na svakih 7 godina menjaju se planetarni vladari sledujućih godina, tako da 2016. godina je pod vladarstvom planete Mars. U astrologiji Mars je simbol snage, borbenosti, volje, ali i destrukcije, nasilja, nemira i rata. Izreka ,,Kako na nebu, tako i na zemlji,, može se tumačiti kao preslikavanje uticaja kretanja planeta sa svim svojim menama na sav organski svet na planeti Zemlji, a tako i na čoveka. Tranziti planeta u narednoj 2016. godini imaju svoju priču uticaja koja je zasnovana na zakonima nebeske mehanike i zemaljske logike.

Tmurni oblaci sumnje

U 2016. godini Jupiter će biti u znaku Device i tu će boraviti do 9. septembra 2016, što i nije baš tako dobar položaj za njega. Do tog perioda će on praviti izazovan aspekt sa Saturnom u Strelcu i izazvaće ga na dvoboj. Veliki dvoboj dve grdosije Solarnog sistema dešavaće se u periodu oko 23. marta 2016. i oko 25. maja 2016. Uticaj Jupitera biće oslabljen od 8. januara do 9. maja, a na poslovnom i društveno - ekonomskom planu u tom periodu uticaj biće takav da će mnogi morati da promene posao, jer će doći do velikih reformi u javnom sektoru. U ovom sukobu postoji izraženija opasnost od nedovoljno objektivnog pristupa problemima i njihovom rešavanju, što kao posledica može biti veći osećaj nezadovoljstva i napetosti u međuljudskom odnosu izazvanih ovim reformama. Tmurni oblaci sumnje nadviće se nad ljudima koji budu nespremno dočekali ove promene. Razapeti brigama svakodnevnice oni će biti primorani da se prihvate privatnog sektora, da proširuju svoja znanja i ponovo se vrate učenju i knjigama. Početkom septembra Jupiret napušta ovo ne baš srećno mesto za njega i ulazi u znak Vage, gde je Venera domaćin a Saturn ima egzaltaciju. Od 9. septembra pa do kraja 2016. godine biće veoma bitno da se pokažete kojim veštinama vladate, jer tad će biti važno da se predstavite široj populaciji radi ličnog napredovanja. Marketinške agencije, motivacioni treneri, političari i generalno javne ličnosti će u ovom periodu imati prilike da pokažu po čemu su posebni.

Mnogo više posla za isti novac

Mala privreda i uslužna delatnost će doživeti prosperitet u narednoj godini. Generalno u 2016. godini sve uslužne delatnosti doživeće procvat i više će biti tražene razne usluge, dok će sa druge strane mnogi državni službenici masovno gubiti posao. Sledeća godina je godina velikih reformi u državnoj upravi i javnom sektoru, tako da će doći do značajnih promena u oblastima školstva, zdravstva, prosvete, vojske i policije u mnogim zemljama, a tako i kod nas. Službenici i radnici će morati mnogo više da rade i da budu još efikasniji nego do sad kako bi zadržali svoj posao. Negativni aspekt Jupitera i Neptuna od 11. avgusta do 29. oktobra upozorava da se pazite prevara ili nekog vida mahinacija od strane države ili banaka. Plate i penzije će neznatno biti povećane do septembra, a od 26. septembra su moguća značajnija povećanja.

Pogledajte još