MAJKA MI JE UZELA VIBRATOR: Dobro sam ga krila, a sad se ona sladi

Od drugara sam dobila vibrator za rođendan prošle godine kad sam punila 15. Često sam se igrala s njim. Imam dečka ali mu ne dam da spavamo. Mislim da još nisam spremna, ali za vibrator jesam. Baš mi je prijao. Mnogo sam otkrila o sebi i svojoj seksualnosti. Do tada sam se mazila samo prstima, ali prvi put kad sam stavila vibrator osetila sam puno zadovoljstvo. Krila sam ga u fijoci za veš. Dobro zavučen u kutuju za sitnice.

Imam mlađeg brata koji voli da kopa po mojim stvarima. Isto čini i radoznala majka. Jednom sam čula vrata od sobe dok sam se mazila. Brzo sam se pokrila prekrivačem. Niko nije ušao. Znala sam da me je neko video kako sedim na vibratoru. Iznervirala sam se mnogo. Ceo dan nisam izlazila iz sobe.

Ukoliko imate neku ispovest koju želite da podelite sa nama, pošaljite na mail redakcija@nadlanu.com

Desetak dana kasnije nestao mi je vibrarot. Čekala sam da mi brat nešto kaže. Jer je klinac i uvek pokušava da bude zabavan. Iz njegovog ponašanja shvatila sam da nema pojma o tome. Sumnjam da mi ga je majka uzela. Pravi se luda, a i ja. Sigurno ga sad ona koristi. Ubeđena sam u to. Uvek je bila naporna, a sad mi deluje relaksirano.

Skupljam pare da kupim novi. Baš mi nedostaje. Meni će Deda Mraz da donese vibrartor.

DUD

Pogledajte još