HOROSKOP ZA 15. DECEMBAR: Blizanci - neko vam spletkari, Ribe čeka iznenadni poziv

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ne uspevate da organizujete svoj život kako biste želeli jer stalno iskrsavaju neki novi momenti i neki problemi koje morate da rešavate.Imate veliku podršku jednog Jarca,Blizanaca i Vodolije dok vas Škorpija i Ribe pomalo iritiraju. Razmislite o predlogu koji ćete dobiti u večernjim satima.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Spremni ste da započnete nov posao i da prihvatite poziv od neke Vodolije. Ulazak Mesec u vazdušni znak znači mogućnost lakše komunikacije sa nekom ko je dugo vremena bio vaš poznanik ali nikada niste prešli granicu prijateljstva.Nemojte propustiti priliku da proširite krug svojih prijatelja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Spremni ste da razmislite o predlogu koji ste dobili od jednog Blizanca, Device ili Jarca. Otvoreni ste za nove kontakte, spremni da promenite stav po nekom bitnom pitanju ako vas uvere da grešite. Čuvajte se spletki koje vam mogu napraviti Devica ili Strelac.O svojim planovima u vezi sa inostranstvom nikom ne pričate.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Mesec u Vodoliji astrološkoj kući karijere nagoveštava mogućnost proširenja saradnje sa onima na koje niste računali a koji će vam se sami javiti sa idejom o dobroplaćenom poslu. Ne budite nepoverljivi, mnogo toga bi moglo da krene nabolje.Jedna Škorpija pokušava da sazna nešto o vama preko jednog Raka.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Mesec u Vodoliji u napetom aspektu sa Venerom u Škorpiji daje jaku ambiciju ali i veliku dozu podozrivosti prema saradnicima koji se nisu pokazali u najboljem izdanju. Spremni ste da mnogo toga preuzmete na sebe i da ne dozvolite nikome da vam se meša u odluke. Moguć je poziv od nekadašnjeg saradnika.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Mesec u tranzitu preko Vodolije bi mogao bi doneti kontradiktorne vesti u vezi sa nečim što je vama veoma bitno. Vaši poslovni planovi mogu se realizovati uz pomoć jednog Lava ili Bika. I dalje sumnjate u naklonost Jarca ili neke Škorpije.Trebalo bi da manje komentarišete kolege jer biste mogli imati zbog toga problema.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Verujete da ćete uz dobru taktiku uspeti da uverite one od kojih na neki način zavisite da su vaše namere dobre kada je u pitanju zajednička saradnja sa strancima. Dobro znate šta želite i to uspevate da plasirate na način koji poslovnim partnerima odgovara i imponuje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Tranzit Meseca donosi neke nove mogućnosti na pofesionalnom planu. Nemojte biti previše uzdržani u ispoljavanju svojih ideja ali ni previše strogi u osudi drugih. Preterano osetljivo reagujete na sve što se oko vas dešava, posebno u sferi kolegijalnih odnosa.Trudite se da pridobijete naklonost inostranog saradnika koji ima više iskustva od vas.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Osećate potrebu da jasno date na znanje šta očekujete od drugih, ma ko to bio, kolege, rođaci, članovi porodice. Smatraju vas nepouzdanim kada je u pitanju ispunjavanje obaveza i obećanja, bez ikakvog osnova.Ostavljate utisak osobe koja je okupirana samo sobom. Moguć poziv za saradnju od Ovna.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Finansijska situacija je ono čime ste okupirani, bez obzira da li imate dovoljno novca za ono što želite da započnete ili ste nezadovoljni prihodima. Uspevate da se u večernjim satima dogovorite sa nekim ko vam je veoma bitan u poslu oko aktivnosti u narednom periodu.Dajete kolegama korisne savete u vezi sa njihovim poslom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Tranzit Meseca preko vašeg znaka može vam doneti dosta problema ako niste taktični i ako ne želite da u nečemu popustite pri pravljenju dogovora sa kolegama. Neko dobro zna koliko ste sposobni za posao koji planira da sa vama radi. Moguć je dogovor sa nekom Vagom ili Škorpijom koje su dobrog finansijskog stanja.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Prijatno će vas iznenaditi poziv od nekog na koga ne računate ili mislite da ste završili saradnju bez mogućnosti da se ona nastavi. Dugogodišnji prijatelji imaju veliko poverenje u vas i moguće da prave planove da vas pozovu da zajedno radite na poslu koji ima veze sa saradnjom sa strancima.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još