KAO OLUJA: ALEKSANDRA RADOVIĆ SNAŽNIJE OD ZANE!

Aleksandra Radović u okviru projekta "Zvezde pevaju Zvezde" otpevala je pesmu "Vlak" popularnu pesmu grupe "Zana" ! Naime, ona je to odradila na zavidnom nivou i odmah je dobila pohvale od autora pesme!

-Aleksandra me je pozvala i rekla da će pevati ovu pesmu. Ja sam joj rekla da je ona fenomenalna pevačica i da šta god da otpeva, lepo zvuči. Ovo je sjajna pesma i sad je na radiju S da je oživi ponovo – rekla je najpoznatija autorka muzičkih tekstova Marina Tucaković

Na komplimente se nadovezao i autor muzike i osnivač Zane, Zoran Živanović Žika:

-Bravo! Aleksandra je moj omiljeni ženski vokal. Dobro, pored moje žene. Ali, nisam ništa manje očekivao od jednog takvog izvodjača i mogu samo da pohvalim. I ideju i Aleksandru.

Inače, počeci karijere Aleksandre Radović su vezani za grupu Zana. Pevačica se prisećala koliko su joj Žika i Jelena iz Zane pomogli na početku dok je još bila anonimna pevačica, pa su joj napisali pesmu i pomogli joj da učestvuje na jednom festivalu.

-Nikada to neću zaboraviti. Zato mi je drago da sam baš njihovu pesmu pevala u ovom velikom radijskom projektu – izjavila je Radovićeva.

Pogledajte još