HOROSKOP ZA 16. DECEMBAR: Lavove popodne čeka važan razgovor, Vage - neko će vas iskoristiti

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

S obzirom da je tranzitni Mesec, vladalac vašeg polja komunikacije jak u Ribama ali u dobrom aspektu sa ambicioznim Saturnom, vladaocem Jarca imate posebnu vrstu odnosa sa ovim znakom.Trebalo bi da budete mnogo tolerantniji u pogledu nečega o čemu ste pričali sa vašim poslovnim partnerom u vezi sa finansijskim pitanjima.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Merkur, planeta biznisa i tranzitni Mesec, vladalac vašeg polja komunikacije u dobrom aspektu, daju vam osećanje za realnost i entuzijazam po pitanju vaše karijere u inostranstvu i vi ćete pokazati svoju sposobnost da dobro procenite gde su vaše šanse za uspeh.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Iskoristite ponudu iz inostranstva od lojalnh kolega ili rođaka.Danas ćete morati da naporno radite ako želite da budete pohvaljeni od strane jedne Škorpije, Jarca ili Device. Strelac koji vam stalno daje nove ponude i mogućnosti ponovo će vas pozvati. Možete dobiti interesantne vesti u vezi sa novcem.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Instikt vam govori šta treba da uradite kada, jer vam tranzitni Mesec preko Riba daje inspiraciju kome treba da se obratite i šta da kažete da biste obezbedili uspeh u pregovorima sa nekim ko se bavi krupnim biznisom. Vaš glavni cilj je da ubedite saradnika da prihvati vašu ponudu u vezi sa novim projektom. Inventivni ste i to vas čini osobom koja ima mogućnost da uspe zahvaljujući samo svojim naporima.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Kasno poslepodne ili uveče može biti pogodno vreme za razgovor sa nekim ko želi da napravi sa vama aranžmane i sa kim ste već imali neke pregovore. Možete dobiti jedinstvenu ponudu, nešto što bi mnogi iz vaše struke želeli da mogu da dožive, tako da bi trebalo da budete mudri i da je ne odbacujete dok ne uzmete sve u obzir.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Nešto vam veoma odgovara, moguće saradnja sa jednim Rakom i imate utisak da su vam sva vrata otvorena, naročito u domenu umetnosti ili posla u javnosti. Možete dobiti ponudu da radite negde u inostranstvu ili u drugom gradu, daleko od sadašnje lokacije. Saradnja sa Vagom i dalje može biti veoma uspešna.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ako ste previše prilagodljivi možete biti iskorišćeni s nečije strane ali vi ste beskompromisno spremni da uradite ono što mislite da je najbolje za vašu karijeru. Uticaj Meseca ne garantuje postojanost u bilo kom segmentu vašeg života, naročito ne u finansijskom delu. Trebalo bi da budete mnogo realniji po pitanju sadašnjeg posla.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Možete biti izloženi iskušenju od strane Jarca da uradite ono što ste planirali ali vi ste u trenutno uzbuđeni jer jer radite sa mnogo iskusnijim i ambicioznijim saradnicima i morate da sa njima držite korak. Rođeni u prvoj dekai znaka mogu očekivati interesantne esti od Raka ili Strelca.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Nemojte se brinuti oko imidža koji ostavljate u javnosti naročito ako vaš posao podleže javnoj kritici. Aspekt između Jupitera i Plutona čini vas spremnim da verujete da vaša karijera ima perspektivu nezavisno od sadašnjih problema. Možete biti oduševljeni podrškom koju dobijate od nekog Strelca.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Venera, planeta novca i dobrih izgleda kada su finansije u pitanju u Škorpiji zbog čega ste spremni da mislite o novom poslu sa nekim u koga imate veliko poverenje. Poštujete vaše saradnike zbog njihove vrednoće. Možete dobiti izvesnu sumu novca od jednog Raka. Ribe su vam izuzetno naklonjene i daju vam konkrene savete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Opozicija Urana u polju komunikacije i slabog Marsa u sektoru inostranstva odnos može doneti neke interesantne poslovne ponude jer su planete u dobrom aspektu sa Suncem, simbolom dobrih mogućnosti i Saturnom, simbolom strpljenja. Dobićete dobru ponudu od ugledne osobe u vezi sa projektom sa strancima partnerom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Dan je srećan za one koji rade u trgovini, medijima ili u sektoru javnosti. Ako želite da napravite kontakte sa Strelcem ili Ribama trebalo bi da iskoristite svoj šarm i sposobnost za ubeđivanje. Imate mnogo ideja kako da unapredite posao. Možete očekivati interesantne vesti od Jarca ili Škorpije.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još