SRCE ŽELI ONO ŠTO ŽELI: Draga ženo mog dečka, moram nešto da ti priznam

Sve je počelo baš onda kada si i mislila da jeste. One večeri kada smo svi zajedno izašli. Unutrašnji osećaj te nije prevario. Te iskrice koje si osetila među nama bile su daleko od prijateljskih. Ja sam ga kontaktirala odmah sutradan i upustili smo se u strasnu vezu.

Uživala sam sa njim. Namerno ga nisam probudila onda kada je zaspao posle seksa, da bi kod tebe došao neistuširan. Trudila sam se svim silama da ostane pored mene što duže.

Tvoj suprug je raskinuo sa mnom pre tačno godinu dana, i to ne zato što te voli, nego više nije mogao da podnese da trpim bol koju mi nanosi. Znao je da ne može da ostavi decu, a samim tim ni tebe.

Mogao je da živi sa tim da tebe vara ali ne i sa tim da meni nanosi bol. Znam da me mrziš ali ja bih volela da se jednom napijemo zajedno, svašta bih imala da ti kažem.

Jedne večeri sam prošla pored restorana u koji vas dvoje odlazite petkom. Sedeli ste za onim vašim stolom. Videla sam kako te gleda, zavodljivo i zaljubljeno baš onako kao što je mene gledao. To me zabolelo , baš kao i što će ove reči tebe zaboleti. Tada sam shvatila da nas voli obe.

Pogledajte još