HOROSKOP ZA 17. DECEMBAR: Škorpiji treba savet, Strelac će obnoviti staru vezu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Očekujete poziv od nekog Lava,Device ili Strelca. Nešto u vašem životu počinje ispočetka ali vama još uvek nedostaje novac za pokretanje biznisa. Merkur, vladalac vašeg segmenta biznisa kao i segmenta svakodnevnih aktivnosti je povoljno pozicioniran u odnosu na vaš znak kada je vaša karijera u pitanju i ne morate da brinete oko toga da li će se situacija odvijati dobro ili ne.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Možete reći nešto što je veoma povoljno za vas posebno sa naglašenim znakom Riba, dajući komentar o drugima zbog kojih će se osećati uzbuđenim. Ako treba nekog da ubedite u vaš stav ili želite da započnete nov biznis, trebalo bi da budete veoma efikasni pokazujući spremnost da preuzmete odgovornost za vaše odluke.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

U toku dana vaše raspoloženje će oscilirati jer je Mesec koji upravlja vašim segmentom posla u ćudljivim Ribama što vas iritira. Imate osećanje da nešto veoma značajno treba da se dogodi. Ovaj tranzit donosi takođe vesti od Raka ili Bika u vezi sa novim poslom ili nastavkom onoga što ste započeli.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ovo nije dobar period da previše rizikujte u biznisu osim ako se ne radi o poslu sa stranim partnerima. Ako to nije slučaj, vreme je da se povučete iz glavnog kruga vaših prijatelja.Ipak, neko ko vam je veoma privržen biće zainteresovan za zajednički projekat.Spremni ste da budete deo nečega što bi mogao biti veliki projekat.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Prolazite kroz fazu čekanja da se nešto dogodi, umesto da da sami nešto preduzmete, jer je Venera, planeta vladalac vašeg polja doma i privatnog biznisa u povoljnom aspektu sa zahtevnim Plutonom tako da je moguće da dobijete neku vrstu ponude ili poziva od nekog ko želi da vam pomogne.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Tranzitni Mesec preko Riba je u povoljnom aspektu sa Venerom donosi nešto što je vredno vaše pažnje. Daćete jasno na znanje saradnicima o vašim novim idejama tako da oni mogu biti pomalo iznenađeni, naročito oni koji su uvek bili promenljivog raspoloženja. Niko ko pokuša da vas odgovori od vašeg primarnog cilja nije dobrodošao.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Naglašen segment vaše ličnosti sa Marsom čini vas spremnim da prihvatite savet jednog Ovna, Bika ili Škorpije jer imate veliko poverenje u njih. Pozicija Venere aktivira vaše polje posla i novca sasvim dovoljno. To bi moglo značiti da imate potrebu da zarađujete više nego do sada i da su vaši ciljevi visoki.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Tranzitni Mesec, naročito uveče, pomaže vam da razbistrite misli uz pomoć saradnika ili prijatelja i bićete spremni da poboljšate situaicju, jer je uticaj Plutona i Mesca u vašoj kući ličnosti pozitivan i donosi vam kreativne ideje šaljući vam dobre vibracije. Dobrodošao bi vam dobar savet od Raka ili Blizanaca.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Vaš znak je naglašen baš kao i Ribe sa tranzitnim Mesecom koji vas čini veoma kreativnim i Jupiter, vladalac vašeg polja ličnosti svojim tranzitom donosi potrebu za obnavljanje kontakata i poslovnih veza. Tranzitni Mesec stavlja težište na vaš potrebu da poklonite više pažnje članovima vaše porodice koji su ambiciozni ali nezadovoljni svojim društvnim statusom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Potrebno je da kontrolišete situaciju i da budete nezavisni jer vas tranzit Meseca preko Riba čini nervoznim. Vaš ispitivački duh, zbog pozicije Neptuna, planete imaginacije u konjukciji sa Mesecom u vašoj kući komunikacije donosi nove ideje. Možete biti skloni mrzovolji i skloni da se povlačite u sebe.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Pozicija Sunca u napetom aspektu sa tranzitnim Jupiterom pojačava vašu ambiciju ako vas podržavaju dobri prijatelji i kolege. Ovo bi mogao biti znak dobre zarade u kooperaciji sa velikim firmama ili osobama sa kojima ste povezani prijateljskim, poslovnim ili familijarnim vezama. Neki Rak pokušava da vas ubedi da treba da uradite nešto što niste spremni da učinite.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Tranzitni Mesec preko vašeg znaka može vam pomoći da donesete odluke u vezi sa novim projektom za koji mislite da će biti profitabilan, naročito ako je u vezi sa umetnošću ili sportom. Ako ste kreativni i posvećeni nauci, možete dobiti dobre vesti od nekog Raka, Jarca ili Riba. Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu dobiti poziv od inostranih partnera u vezi sa intenzivnom saradnjom.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još