ŠTA NAS ČEKA U 2016. (IV DEO): Kad počinje i koliko će trajati TREĆI SVETSKI RAT

Najsrećniji dan u 2016. godini biće 26. septembar, zato budite pripravni za daj dan i iskorirtite ga maksimalno. Osim ovog datuma postoje joše par termina u sledećoj godini gde će mnogi koji su rođeni oko ovih datuma osetiti boljitak i prosperitet, a to su 14. januar, 14. mart, 3. april i 28. avgust 2016. Ukoliko ste mladi i ambiciozni, a rođeni ste oko ovih navedenih datuma, možete da dobijete stupendiju ili ponudu za stručno usavršavanje u nekoj prosperitetnoj zemlji. Svi oni koji imaju senzitivne tačke ili vladara horoskopa u znaku Blizanaca, Device, Strelca i Riba, kao i Jarca, Ovna ili Vage u narednoj godini mogu da očekuju značajne promene na emotivnom, porodičnom ili poslovnom planu. Ostali znaci će osetiti slabiji upliv ovih promena.

  

(old_image)

                                                                                             Bobana Vujovića možete pronaći na sledećim adresama:
 - astroshop
 - astroshop.rs

Tranzit Jupitera kroz znak Device do 9. septembra 2016. godine teraće nas da radimo više nego do sada za nešto veći novac. Svi oni koji su marljivi i koji budu imali smisao za organizaciju moći će u 2016. da postignu bolji pofit i da donesu sebi znatno napredovanje na poslu. Ako ste majstor svog zanata, slobodno otvorete svoj privatan biznis, nećete se pokajati. Prosperitet u 2016. treba naći u raznim uslužnim delatnostima, maloj privredi, a naročito u poljoprivredi. Cena raznih usluga, hrane i prehrambenih proizvoda će se povećati tokom sledeće godine. Država će biti primorana da stimuliše uslužne delatnosti i poljoprivrednu proizvodnju.

Mnogi vojni analitičar sada najvljuju mogućnost Trećeg svtskog rata u narednom periodu zbog sukoba Rusije i Turske. Proročki 1939. astrolog Mile Dupor je pisao u svojoj knjizi ,,Idu Slaveni ....,, da rase i nacije defiluju na pozornici ljudske istorije i da se nikad nije desilo do sad da jedna civilizacija sa istog izvora i na istom mestu kulminira dvaput. Prošlo je vreme civilizacija Kine, Indije, Mesopotamije, Egipta, Grčke i Rima, a u novijoj istoriji Engleske, Francuske, Nemačke i Amerike i mi se divimo njihovoj prošlosti, ali sad u XXI veku nastupa vreme Slovena. U tom veličanstvenom maršu rasa i civilizacija kroz istoriju koji traje skoro 6.000. godina, radujmo se i pripremimo se mi pripadnici rase slovenske. Ako je sukob počeo obaranjemruskog aviona u novembru 2015. po svim prognozama Treći svetki rat će kulminirati 2018. i trajaće do proleća 2023. Od nas ništa ne zavisi, jer tako su se dogovorili ,,Veliki brat,, i njegovi sledbenici još od vremena generala Aberta Pajka.

Pogledajte još