RAŽDAŠIJANS: Nećete verovati šta Ceca GRADI u kući

- Pre nego što je otputovala u Dubai, Ceca je imala finalni sastanak sa arhitektom koji je zadužen za celokupni izgled spa centra i kome je poverila da angažuje izvođače radova. Njoj su se dopali nacrti koje je arhitekta napravio jer svaka sauna ima posebne ventilacione kanale i udobne ležaljke sa masažerima.

Osim sauna, Cecin spa će imati i malu slanu sobu, ali i posebne fotelje sa specijalnim masažerima koji pokrivaju sve ključne tačke čovekovog tela. Te fotelje stižu iz Japana, a uz njih je pevačica naručila i najnoviji model kadice za masažu i opuštanje stopala. Svaki komad nameštaja biran je pažljivo kako bi funkcionalnošću i dizajnom pružao potpuni komfor - navodi izvor blizak Ceci.

Radovi u vili uveliko traju i očekuje se da će biti završeni do kraja godine. Pevačica je, uz konsultacije sa dizajnerima izabrala razne vrste ogledala i kamenja kojima će ukrasiti svoj spa centar.

Ceca je poznata kao neko ko ne voli puno da izlazi, te najveći deo svog vremena provodi u kući, stoga će joj jedna ovakva oaza i te kako dobro doći.

Nadlanu/Izvor: Alo

Pogledajte još