DETE MI PLAČE A NE MOGU DA SIĐEM S NJEGA: Jesam li ja loša majka

Imam čoveka sa kojim se viđam. Živim sama sa dvoje dece. Muž dođe iz Austrije samo da nas vidi na par dana i ode nazad. Usput napravi i dete. I tako pet godina. U to vreme sam tri puta rodila. Sve on obezbedi, ali ga nema.

Nijednom nije bio tu kad sam se porađala, a troje dece sam mu darovala. Živim u Rabrovu i mislim da sam mrtva sa 26 godina. Muž je dobar prema meni i deci. Nije ni njemu lako ali meni život ode dok se on vrati. Živim kući s decom i muževljevim ocem. Dobar je čovek. Bolestan je i mada hoće u svemu da pomogne cela kuća je na meni.

Ukoliko imate neku ispovest koju želite da podelite sa nama, pošaljite na mail redakcija@nadlanu.com

Ja sam rodom iz Makaca, sela pored Rabropva. I letos sam tamo bila kod mojih. Tu sam na slavi videla čoveka s kojim sam se viđala pre braka. I on se oženio, dobio decu i nesrećan. Kao i ja. Od septembra dolazi kod mene u kuću. Uspavam decu pa se opustimo. Imamo seks svaki put. Raspametio me je. Toliko uživam da zaboravim na sve. Kao za inat svaki put kad uživam deca mi plaču. Nekad mi se ne silazi s njega da bi decu smirila. Valjda osete nešto. Svekar mi ništa ne kaže. Vidi on da dolazi auto. Ja mu kažem rođak iz Makca. On kaže nema veze. Zna da sam mlada i da mi treba ljubav i pažnja.

DUD

Pogledajte još