DIRNULA JE MILIONE: OPROŠTAJNO PISMO majke na samrti - Loša vest je to da sam mrtva, a dobra...

Pismo je ubrzo privuklo pažnju javnosti. Heather je istovremeno rastužila i usrećila milione.

Zdravo,

Postavljam ovo pismo u ime ljubavi mog života. Ovo su njene reči.

Pa... Imam neke dobre vesti i neke loše. Loša vest je to što sam izgleda mrtva. Dobra vest je, ako čitaš ovo, da ti definitivno nisi (osim ako postoji wireless u životu nakon smrti).

Da, ovo je loše. Neopisivo rečima loše, ali mi je mnogo drago što sam živela život pun ljubavi, radosti i neverovatnih prijatelja. Srećna sam što mogu reći da se ne kajem ni zbog čega i da sam potrošila svaki atom energije kako bi živela ispunjen život. Volim vas sve i hvala vam za ovaj sjajni život.

Koja god vam religija donosi mir, drago mi je da je imate. Ali poštujte nas koji nismo religiozni. Molim vas, ne govorite Brianni da sam ja u raju. U njenom umu, to znači da sam izabrala da budem negde drugo i da sam nju ostavila. U realnosti, uradila sam sve kako bih ostala sa njom, jer ne postoji mesto, NIGDE, gdje bih radije bila nego sa njom i Jeffom.

Molim vas, nemojte je zbunjivati i dopustiti joj da misli ni sekundu da to nije tačno. Jer ja nisam u raju. Ovde sam. Ali nisam više u telu koje se okrenulo protiv mene. Moja energija, moja ljubav, moj smeh, ti neverovatni momenti, sve je to ovde sa vama. Molim vas, ne razmišljajte o meni sa sažaljenjem ili tugom. Nasmejte se, znajući da smo sjajno vreme proveli zajedno. Je*eno mrzim rastuživati ljude. Više od svega, volim usrećiti i zasmejavati ljude, tako da, molim vas, nemojte razmišljati o tragičnom kraju moje priče. Radije se smejte uspomenama koje smo napravili.

Pričaj Brianni priče, tako da zna koliko je volim i koliko ću biti ponosna na nju (i učini da zvučim više cool nego što jesam). Jer najviše volim biti njena mama. Svaki momenatsa njom je sreća koju nisam ni mogla zamisliti dok ona nije ušla u naš svet.

I nemojte joj reći da sam izgubila borbu sa rakom. Jer rak je možda uzeo skoro sve od mene, ali nikada nije uzeo moju ljubav, moju nadu ili moju sreću. To nije bila "borba", to je bio samo život, koji je često brutalan i tako jednostavno biva nekada. Nisam izgubila, dovraga. Način na koji sam živela sa rakom je nešto što smatram velikom pobedom. Molim vas, zapamtite to.

Najvažnije, bila sam neverovatno srećna da provedem više od decenije sa ljubavlju mog života i mojim najboljim prijateljem, Jeffom. Prava ljubav i srodne duše postoje. Svaki dan je bio pun radosti i ljubavi sa Jeffom na mojoj strani. On je definitivno najbolji suprug na svetu. Kroz sva ova sranja sa rakom, nikada se nije pokolebao kada su mnogi hteli pobeći.

Čak i u najgorim danima koje možete zamisliti, našli smo način da se nasmejemo. Volim ga više od samog života i iskreno verujem da je ovakva ljubav toliko posebna da će živeti zauvek. Volim te, Jeff. Slami mi srce to što moram reći zbogom. Ako je i upola tužno tebi kao što je meni, slama mi srce iznova, jer zadnje što želim uraditi je rastužiti te. Nadam se da ćeš s vremenom misliti o meni sa osmehom, jer smo imali život koji oduzima dah….

Prijatelji, volim vas sve i hvala vam. Hvala svim mojim neverovatnim doktorima i sestrama koji su brinuli o meni. Ne sumnjam da mi je moj tim dao svaki mogući dobar dan koji su mogli. Iz dubina svog srca, želim svim svojim prijateljima, duge, zdrave živote i nadam se da će iskusiti istu zahvalnost za dar svakog dana. Ako odete na moju sahranu, idite u bar, to bi me učinilo ponosnom. Pustite "Keg on My Coffin" i plešite na šanku za mene (jer bolje bi vam bilo da bude zabava u nekom trenutku). Slavite lepotu života sa dobrom zabavom, jer znate da je to ono što ja želim i verujte da ću, na neki čudan način, biti tu (znate kako mrzim propuštati zabave). Radujem se uhođenju svakoga od vas, tako da ovo nije toliko zbogom, koliko je vidimo se kasnije. Molim vas, učinite mi uslugu i uzmite nekoliko minuta svakog dana da odate počast krhkoj avanturi koja se zove život. Nikada ne zaboravite: svaki dan je važan.

Hello all,I am posting this on behalf of the love of my life. These are her words. Much love to all. - Jeff...

Posted by Heather McManamy on уторак 15. децембар 2015.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još