HOROSKOP ZA 21. DECEMBAR: Bika čeka neprijatan razgovor, Ribe su uvređene

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

U kasnim večernjim satima najverovatnije ćete rešavati finansijske probleme ili vaše profesionelne dileme,sa ukućanima ili moguće i sa osobom koja vam je draga, naročito ako je vaše struke.Dobijate vesti iz inostranstva koje još uvek nisu onako povoljne kako ste vi to očekivali. Dan je povoljan za razgovor o novom poslu sa strancima ili u domenu trgovine.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Mesec u vašem znaku fazi punjenja može doneti neprijatne razgovore na poslu ili u vezi sa poslom zbog opozicije sa Marsom.Trebalo bi da budete mnogo realniji po nekim bitnim pitanjima koja se tiču ne samo vas nego i vaših bližnjih ili saradnika sa kojima želtiie da započnete saradnju.Dobijate ponudu da pređete u drugu firmu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Tranzit Meseca preko Bika i ide ka vašem znaku donosi veliki posao i mogućnost iscrpljivanja radom. Neko vam je pružio šansu da zaradite i da sebe predstavnite u najboljem svetlu.Nemojte stupati u konflikt sa Devicama i Ribama za koje znate da vam nisu naklonjene ili nisu iskrene prema vama.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Trudite se da ostavite dobar utisak na nekog ko vam je veoma drag i na koga možete da utičete. Pokušavate da se priviknete na nešto što vam u priličnoj meri ne odgovara i ako budete raspoloženi vi ćete se sresti sa nekim ko vam može pružiti stručnu pomoć koja vam je potrebna.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Verujete da možete da ubedite Blizance ili Ovna da vam pomognu u vezi sa nečim što je veoma značajno za vašu dalju karijeru. Nemojte odustajati od plana koji imate u vezi sa novim poslom. Trudite se da vas niko ne omete u nečemu što je vama veoma bitno.Vaše ambicije su realne ali niste u stanju da budete istrajni.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Astrološko polje kreativnosti naglašeno je tranzitnim Merkurom kao i vaše polje ličnosti Jupiterom a vi, sa jakom ambicijom i dalje ste veoma dominantni.Ako vam se dopada ideja o nekom novom poslu sačekajte još koji dan pre nego što ne donesete odluku. Moguća ponuda od jedne Vodolije.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Osećate se nedovoljno spremnim na ustupke. Trudite se da pridobijete naklonost nekog ko vam nije uvek bio dobar saradnik ili sa kim nećete moći da lako nađete zajednički jezik. Ne bi trebalo da se previše opterećujete obavezama koje vas u priličnoj meri iscrpljuju.Sa Bikom ili Jarcem možete imati manje konflikte.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Trudite se da nađete najlakši način da rešite neki problem koji bi mogao da vas u priličnoj meri optereti ako se njime ne pozabavite. Verujete da možete da se dogovorite sa jednom Vodolijom oko nečega što je u obostranom interesu, moguće da se tiče posla sa strancima.Sa Jarcem i Bikom možete se dogovoriti u vezi sa novcem.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Osećate se spremnim za nove poslove i verovatno ćete želeti da se upustite u nešto što mnogi smatraju rizičnim. Verujete u mogućnost dogovora u vezi sa novcem, posebno kada je u pitanju osoba u koju možete da imate veliko poverenje kada je u pitanju poštovanje rokova i uslova.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Danas možete postići mnogo, posebno ako budete spremni da slušate one koji znaju više od vas i imaju više iskustva. Svoje poslove treba da pepustite drugima, bliskim kolegama i prijateljima. Ako planirate nove poslove u samostalnoj delatnosti, imate mogućnost da o tome vodite razgovor sa Lavom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Pokušavate da na najpraktičniji način rešite probleme i da pojednostavite neke poslove koji vas nepotrebno opterećuju. Ne bi trebalo da ponavljate greške i da se previše uzdate u one koji vam nisu naklonjeni. Nekome je veoma bitno da se sa vama sretne i dogovori u vezi sa nastavkom saradnje.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Neko želi da vam pomogne vas i da vam da na znanje da bi mogao da vam pomogne u vezi sa dilemom koja vas prilično opterećuje. Trebalo bi da budete realniji u proceni onih o kojima nemate lepo mišljenje ili se zbog nečega osećate uvređenim. Moguće da ste im dali dovoljno razloga za to.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još