Za nedelju, 15. novembra 2009. godine

BEOGRAD, 15. novembra 2009. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama nedeljnih izdanja najviše pišu o novom gripu, poseti predsednika Srbije Borisa Tadića Italiji i požaru u Zastavi.

BLIC - "Srbi i Hrvati najveće žrtve virusa H1N1", naslov o vakcini protiv novog gripa. "Država tera građevince u propast", veliki je naslov o tome kako su bankrotirale 574 građevniske firme.

VEČERNJE NOVOSTI - "Srbija se oporavlja", intevju Mladajna Dinkića, ministra ekonomije. "Grip podmuklo čeka", naslov je teksta o novom virusu gripa. "Požar koči 'punto'", naslov je o požaru u Kragujevcu. "300.000 gladne dece", vest je o siromaštvu. "Podrška iz Vatikana", o susretu predsednika Srbije i pape Benedikta XVI.

POLITIKA - "Tadić se sastao sa papom Benediktom XVI". "Požar u Zastavi, 'punto' na leru", naslov je teksta o požaru u Kragujevcu. Naslov "Neodgovorni lekari sumnjom u vakcinu zbunjuju narod", najavljuje intervju s minstrom zdravlja Tomicom Milosavljevićem. List obajvljuje i treći deo itnervjua s bivšom predsednicom Republike Srpske Biljanom Plavšić.

PREŠ - "Umiru i zdravi - deca njugrženija", upozorenje predsednika radne grupe za pandemiju Predraga Kona. "Tadić ponudio Koridor 11" vest o razgovorima iza kulisa srpsko-italijanskog samita. "Stopirana proizvodnja 'punta'", vest o požaru u kragujevačkoj Zastavi.

alo/dar

Pogledajte još