KAD DUŠA ZABOLI: Saznali da su prevareni na najgori mogući način

Kao da prevara nije bolna sama po sebi, neki ljudi su o partnerovom neverstu morali da saznaju na jako bolan način.

DIGNUTA DASKA

Došao sam kući nakon celog dana na poslu i zatekao dignutu dasku na WC šolji. Ili moja žena nije išla u toalet punih 20 sati ili je u kući neki muškarac. Posumnjao sam ne njenog,kako je govorila, gej kolegu. Znao sam da om pokušava da proda kuću pa sam pozvao agenta za nekretnine i zatražio obilazak kuće. U hodniku sam prepoznao okačenu jaknu koja je pripadala mojoj ženi. Dok sam prolazio kroz dnevnu sobu, BAM… na kaminu je stajala slika moje žene sa tim likom. Razveli smo se ubrzo posle toga. Ona se udala za njega pa prevarila i njega. Sada su se i oni razveli. Nije mi ga ni najmanje žao .

FOTOGRAFIJE NA FEJSBUKU

I nakon što smo raskinuli na Fejsbuku su mi ostali prijatelji njegova braća. Videla sam fotografiju, držali su bebu u rukama. Njegovu. Nije prošlo ni 7 meseci od raskida

FLEKE NA POSTELJINI

Zaticao sam čudne fleke na jastuku kad dođem kući s posla. Žene mi je govorila da to ja slinavim u snu. Međutim ispostavilo se da je njen švaler ostatke ljubavne tečnosti brisao o moj jastuk.

PAZI ŠTA ŽELIŠ
Došla sam kući i zatekla ih u krevetu. Fora je u tome što sam mu i sama predložila otvorenu vezu, nije pristao, jer kao je govorio ne bi podneo to.

BEZ IZLAZA

Ukrcali smo se u avion iz Londona za Las vegas.

Sedio sam pored svoje devojke a oa je izvadila telefon da mi kaže šta planiramo da posetimo. Na ekranu je bilo otvoreno dopisivanje s jednim dečkom (poznajem ga) gde je napisala kako će joj on mnogo nedostajati i kako nije ni želela da ide na put. Vrata aviona su se zatvorila. Bilo je to zabavnih 10 sati…

Pogledajte još