LOŽIM SE KAD BREKĆU: Plaćam SEKS sa debelim ženama

One me mogu uzbuditi, zbog njih mi ništa nije teško. Zbog jedne debele učiteljice išoa sam svaki drugi dan iz Beograda u Jagodinu gde ona živi. S njom sam bio u vezi. I to jedina deblja žena s kojom sam, osim seksualnog, imao i emotivni odnos. Ostavila me je posle četiri meseca.

Žene me primećuju, pretežno one fit, dok za debele ne postojim. Ne obraćaju pažnju na mene. Znajući za moj fetiš, prijatelji su počeli da mi preporučuju debele žene iz svoje okoline. Kako sam spreman da platim za seks sa njima, obično se to završava da par susreta. Bio sam sa različitim debeljucama: kasirkama, prodavačicama, učiteljicama, novinarkama, frizerkama, čak i sa jednom penzionerkom.

Ukoliko imate neku ispovest koju želite da podelite sa nama, pošaljite na mail redakcija@nadlanu.com

Kad vidim grupu devojaka ili žena odmah mi pažnju privuče najkrupnija. U seksu su nezasite, spremne su na sve. Dešavalo mi se da se s nekom bucom dva sata tucam u kolima, dok sa devojkom odradim na brzaka ako uspe da nmi se digne. Deblje su senzualnije, imaju lepe obline, vipše se čuju u seksu, nekako brekću, a i prave su žene. Kad vidim veliku žensku guzu odmah odlepim.

DUD

Pogledajte još