SNIMIO JE KAKO MI GA STAVLJA U USTA: Sad cela škola zna šta sam radila

Prvo me je pitao šta radim u dvorištu za vreme časa. Kad sam mu rekla da sam pobegla sa hemije, uhvatio me je za ruku i odveo u školu. Bio je grub. Njega je srpkinja izbacila sa časa i bio je besan. Odveo me je muški wc. Hteo je da imamo seks.

Zamolila sam ga da ne radimo to, rekla sam da sam dobila. Besneo je. Zamahnuo je rukom da me udari. To je uradio prvi put. Nije me udario, ali sam se uplašila. Spavali smo desetak puta od kad smo zajedno i volela sam da mu pušim. Predložila sam mu da mu ispušim da ga smirim. Dok sam se igrala dole s njim, on me je snimao telefonom. Zamolila sam ga da to ne radi. Nije vredelo. Čak sam i skinula brus da mi se vide grudi.

Kad je svršio pokazao mi je snimak. Molila sam ga da obriše. Počela sam da plačem od straha da ga ne okači na net. I na kraju ga je obrisao. Vratila sam se u dvorište, a on mi je rekao da me voli. Juče mi je drugarica koja ide s njim u odeljenje rekla da je svim dečacima pokazao kako mu pušim.

Ukoliko imate neku ispovest koju želite da podelite sa nama, pošaljite na mail redakcija@nadlanu.com

Zvala sam ga i našli smo se ispred moje zgrade. Tvrdio je da to nije istina. Pokazao mi je telefon. Dao mi ga je da pretražim video sadržaje. Nisam našla onaj naš iz wc-a.

Sad ne znam šta da radim. Ako cela škola vidi, mislim da neću moći da živim u gradu.

DUD

Pogledajte još