HOROSKOP ZA 23. DECEMBAR: Bik je zabrinut, Device će biti kritikovane

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Možete očekivati poziv od nekog ko radi u međunarodnom poslovanju, od nekog Blizanca, Raka ili Jarca. Bilo koja vrsta posla koja ima veze sa medijima ili umetnošću. Ako ste spremni da započnete nov posao imaćete priliku da budete angažovani na interesantnom poslu.Dobru saradnju možete očekivati sa Vagom ili Lavom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Previše ste zabrinuti u vezi sa finansijama i da li će vam se posao isplatiti.Niko ne može da vas ubedi da treba da postanete deo timskog rada u kome biste mogli biti veoma uspešni ili biste mogli biti spremni da budete deo nekog umetničkog projekat koji vam može pomoći da postanete popularni. Neko želi da obnovi sa vama saradnju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Tranzitni Mesec koji prelazi preko vašeg znaka donosi nove poslovne mogućnosti.Dobar aspect između Merkura, vladaoca vašeg znaka u Jarcu i Venere, planete vladaoca vašeg segmenta kreativnosti, umetnosti, možda sporta može značiti nove izvore novca u radu sa istaknutim i značajnim osobama uz koje možete steći više znanja i iskustva.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ako ste umetnik ili kreativna osoba, tranzitni Mesec preko Blizanaca može doneti nove ideje kako da izrazite svoju ličnost ili kako da zaradite više novca u nekom umetničkom poslu. Podržavaju vas Škorpija, Devica, Vaga ili Ribe i pokušaćete da reštie vaše probleme radeći sa onima za koje ste sigurni da će biti dobri saradnici.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Dobar prijatelj ili neko sa kim ste u poslednje vreme često zajedno radili imaće ideju o novom zajedničkom poslu. Postali ste mnogo kooperativniji i spremni da budete deo tima sa kojim imate zajedničke interes. Možete dobiti vesti o novcu od nekog Bika.Verujete da će vam Vodolija izaći u susret.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Nemojte zapostavljati svoje obaveze ili ćete biti kritikovani od strane neke vama bliske osobe sa kojom imate nameru da budete u još bližim odnosima. Ne želite nikom da pričate o svojim problemima i glavnim problemima jer niste spremni da pričate o svemu što je prethodilo ovoj fazi u vašem životu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Mars u vašem segmentu ličnosti i Merkur u vašem segmentu privatnosti u napetom aspektu mogu doneti vesti od nekog ko živi u inostranstvu ali je još uvek u dobrim odnosima sa vama, ili možda nećete imati šanse da vidite jedan drugog dugo vremena. Radujete se susretu sa nekim Ovnom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Trebalo bi pokušate da dobijete odgovor od nekog koga ste sreli na poslu i izvesno vreme ste lepo sarađivali. U slučaju nekog ko živi u inostranstvu možete razmatrati zajednički posao u okviru trgovine ili neke vrste finansijih usluga. Ako ste umetnik, predstoje vam veoma prijatni momenti na javnom mestu.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Svako ko je obavešten o vašim planovima daje neki komentar koji vas može nervirati. Nemojte pokušati da izbegnete neke redovne obaveze da biste započeli nov posao koji u ovom momentu izgleda privlačan ali u stvari nećete biti spremni da odgovorite svim zahtevima budućeg posla.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dobro znate šta želite od sebe, vaših saradnika i od vaše budućnosti i spremni ste da date sve od sebe da biste ispunili obećanje koje ste dali sebi. Trebalo bi da započnete nov posao što je moguće pre ili bar da razgovarate o tome sa budućim saradnicima. Jedna Škorpija očekuje od vas pozitivan odgovor.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ne oklevajte da učinite ono što ste obećali da čete učiniti ako dobijete neku vrstu garancije od osobe na položaju ili od vašeg šefa. Želeli biste da dobijete priliku da budete unapređeni ali ste svesni da to nije tako lako da postignete, naročito pod sadašnjim oklonostima. Strepite da li će Ribe ili Bik održati obećanje.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ima mnogo različitih mogućnosti koje možete razmatrati ako želite da učinite pravu odluku u vezi sa vašim budućim poslom. Trebalo bi da ubedite jednu Devicu ili Bika da vam se pridruže u velikom projektu sa međunarodnim partnerima. Pokušaj da se pomirite sa nekim Lavom moglo bi biti mnogo lakše nego što pretpostavljate.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još