PLAŠIO SE DA SEVE NE SAZNA: Mali Keba bio s transeksualnom pevačicom

Pre nego što je uplovio u vezu a zatim i u brak sa Severinom, Igor Kojić se, kako Alo prenosi viđao sa transseksualnom pevačicom Natašom Mazom.

- Igor i Nataša su se videli više puta i sedeli u zajedničkom drušvu, ali je susret na Televiziji KCN, gde je Igor došao s ocem, bio presudan. Keba je nakon tog gostovanja otišao kući, a Nataša i Igor u obližnji kafić, gde su popili piće i razmenili brojeve telefona. Nekoliko dana nakon toga, njih dvoje su otišli na večeru, a potom u apartman u blizini Kalemegdana. Njihova viđanja su se i svodila na odlazak na večeru, pa u hostel ili je dogovor bio da se nađu direktno u apartmanu - kaže izvor koji je zajednički prijatelj pevačice i Kojića.

On otkriva da ni Nataša ni Igor nisu razmišljali da njihov odnos preraste u konstantno viđanje jer je on uveliko muvao Severinu, dok je Maza bila u braku.

- Među zajedničkim društvom njihova viđanja nisu bila tajna, štaviše Nataša je javno pričala da je Igor razmaženi klinac, ali energičan. Koliko mi je poznato, poslednji put su se videli dve nedelje pred njegovu svadbu i dogovorili se da prekinu svaki vid komunikacije zbog toga što je on postao poznat javnosti, pa bi njihova tajna prošlost mogla da bude otkrivena - prepričava izvor.

Ni Igor ni Severina nisu bili dostupni za komentar na ovu temu, a Nataša se u prvi mah zbunila zbog ovih saznanja:

- Molim vas da ne pišete o tome. Ne želim da komentarišem to jer je Igor sveže oženjen čovek - rekla je pevačica i time potvrdila da se među njima ipak nešto desilo.

Ono što dodatno potvrđuje ove tvrdnje jesu i njeni postovi na Fejsbuk profilu. Pevačica je najpre postavila video na čijoj naslovnoj fotografiji se nalaze i mali i veliki Keba, uz komentar " :))Svi na broju (Trenutne i buduće sam izostavila :)) Delić novog vloga!!", a zatim i sledeći status: "Mali Keba ima velikog, a veliki malog! Kako je to moguće :)?"

:))Svi na broju (Trenutne i buduće sam izostavila :)) Delić novog vloga!! https://www.youtube.com/watch?v=A3Jm1C9pcnA #natasamaza #vlog Andjelka Walcher

Posted by Natasa Maza on Thursday, December 17, 2015

Mali Keba ima velikog, a veliki malog! Kako je to moguce:) ?

Posted by Natasa Maza on Thursday, December 17, 2015


Nataša Maza, sklona skandaloznom ponašanju i izjavama, poslednji put je bila u središtu medijske pažnje nakon što je otkrivena njena veza sa Lepomirom Bakićem, bivšim učesnikom Farme, a u javnost je procurela i njihova prepiska u kojoj su dogovarali seks. Ona ne krije da je rođena kao muškarac, ali da je nakon nekoliko operacija postala žena.

Nadlanu / izvor: Alo

Pogledajte još