HOROSKOP ZA 24. DECEMBAR: Biku neko namešta smicalicu, Vodolije - prema jednoj osobi niste fer

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Napet aspekt između Meseca i Jupitera reflektuje se na vaše polje pružanja usluga, intelekta i putovanja. Ako treba da putujete negde, naročito u inostranstvo, moraćete da se dobro organizujete jer vam predstoji naporan dan između ostalog i zbog pozicije Merkura, planete intelekta koji vlada i Blizancima u kojima se nalazi Mesec i Devicom u kojoj se nalazi Jupiter.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Imate mnogo obaveza ali niste naročito raspoloženi za posao. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa svima ali vam to ne donosi ništa dobro, naprotiv, komplikujete sebi život.Dvoumite se da li da uđete u paralelni posao a to bi bilo više nego mudro ma o kakvom projektu da se radi. Strepite da bi neko mogao da vam napravi neku smicalicu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Osećate veliku potrebu da se istaknete u poslu u radu sa jednim Strelcem ili Jarcem koji još uvek nije jasno definisan. Mars u Vagi iako slab vas čini povremeno ambicioznim, povremeno demoralisanim. Mesec u astrološkoj kući vaše ličnosti može negativno uticati na vaš optimizam i volju da se više angažujete na stalnom radnom mestu.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Očekuju vas nove obaveze i verovatno ćete se postaviti kako treba u jednoj za vas relativno poznatoj sredini ili u situaciji u kojoj želite da date na znanje da nikog ne protežirate. Dobra saradnja sa Jarcem i Škorpijom može značajno poboljšati vaš status ili perspektive u vezi sa većom zaradom. Imate ideje o novom poslu sa Ribama.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Tranzit Meseca preko Blizanaca donosi neke nove mogućnosti na profesionalnom planu i ako se budete postavili prijateljski prema Raku, Biku ili Lavu, možete očekivati nove poslovne ponude, uvećanje prihoda ili neki drugi vid unapređenja. Možete dobiti neočekivani poziv iz inostranstva.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Verujete da vam mnogi zavide na uspehu ili da komentarišu vaše poslovne planove koji su više nego jasni sa zluradošću. Mars u Blizancima većini predstavnika vašeg znaka nije naklonjen a jedna Vaga pokušava da vas nadmudri ili će vam dati na znanje da niste bili prema njoj fer.Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Jarcem.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Na predstavnike vašeg znaka Jupiter ne deluje baš tako povoljno i može vas učiniti nesmotrenim po pitanjima koja se odnose na nekretnine,novac ili možete dati partneru povod da sumnja u vašu lojalnost. Blizanci i Lav su vam naklonjeni i ponudiće vam saradnju.Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Ovnom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Osećate se spremnim da započnete nov posao u uskom krugu ljudi ili čak možda nikome nećete za sada ni poveravati svoje planove. Imate mnogo ideja i potrebna vam je podrška Devica, Jarca ili Riba. Verujete da možete da se izborite sa konkurencijom ili da preko honorarnog posla uvećate prihode.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Očekujete poziv od nekog ko vam je obećao zajednički posao, moguće da se radi o osobi koja je prisutna u javnosti i dobro govori bar jedan strani jezik. Pomalo se osećate zapostavljenim ili nepotrebno kritikovanim od strane onih koji su u suštini lošiji od vas. Moguća je obnova saradnje sa jednim Ovnom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Egzaltirani ste, preterano možda uzbuđeni zbog nečega sa čime treba da se suočite ili da rešite. Mnogi vam se dive, neko vas osuđuje a vi biste najradije otišli negde na odmor i izbegli svaku vrstu komentara na vaš račun. Nemate baš potpuno poverenje u Vagu ili Lava. Potrebna vam je podrška osobe na položaju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Verujete da vam mnogi zavide na uspehu ili da komentarišu vaše poslovne planove koji su više nego jasni sa zluradošću. Mars u Vagi i Mesec u Blizancima većini predstavnika vašeg znaka je naklonjen a jedna Vaga pokušava da vas nadmudri ili će vam dati na znanje da niste bili prema njoj fer.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Trudite se da na najbolji način istaknete svoj kvalitete ali vam malo toga ide u prilog. Mars, planeta agresivnosti i ambicije u Vagi zbog čega vam se može činiti da nemate mnogo volje da se borite za svoj status jer vas je neko nadmudrio. Strepite od kritike pretpostavljenog.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još