SAZNAJTE: Evo zašto je dobro upražnjavati oralni seks!

Najčešći odgovor na pitanje zašto je oralni seks tako omiljen je taj da se čovek tokom oralnog seksa oseća odlično - i kad daje i kad prima.Dodatno uzbuđuje gledanje partnera kako jezikom plovi genitalijama. Oralni seks donosi brz i intenzivan orgazam, jer je podražavanje usmereno baš na najosetljivije i najjače erogene zone. Uz to, jezik je vlažan, mekan i prilagodljiv, puno bolje nego prsti, nekima čak bolji od penisa. Jezik, klitoris ili glavić penisa može savršeno stimulirati.

Zato je oralni seks odlična predigra kako za ženu tako i za muškarca. Penis se učvrsti spreman na penetraciju, a žena se navlaži i jedva čeka da ga primi u sebe. Oralni seks, posebno felacija, često je vrlo praktičan način za zadovoljenje muškarca, ako se nađete na nekom javnom mestu. Čvrsto stisnuta, vlažna i topla usta koja se obavijaju oko penisa, uzrokuju velik užitak za muškarca. Isto kao i mokar i spretan jezik koji idepreko klitorisa, polnih usnana i ulazi u vaginu.

Dodatna je prednost u tome što nema straha od neželjene trudnoće, a ne morate upotrebljavati ni zaštitu, ako partnera dobro poznajete i znate da je zdrav. I, naravno, predanim oralnim seksom partneru iskazujete ljubav, jer to radite za njegov užitak.

Na kraju, dodajmo i omiljeni položaj 69 u kojem oba partnera istovremeno izvode oralni seks. Na taj način lako mogu doći do zajedničkog orgazma. Užici su veličanstveni, a osećaj da jedan radi dok drugi uživa, nestaje.

Pogledajte još