NAJORIGINALNIJI POKLON ZA RASKID: Podarite mu VRUĆI SEKS za rastanak - da nikada ne zaboravi!

Da li ćete zbog toga biti ogorčeni, hoćete li strahovati da više nećete imati tako odgovarajućeg partnera u krevetu, ili ćete to sve nekako prevazići i krenuti dalje? Nema dobrog recepta, nema garancija. Ipak, veza se ne raskida zato što je dobra, nego zato što nije. A i u lošoj vezi bilo je dobrih stvari, koje zaslužuju da ih pamtite i budete zahvalni.

Seks kao pečat na dokumentu kojim sporazumno okončavate vezu, može da bude baš dobar način za kraj, smatraju neki psiholozi, a vi razmotrite, da li to važi za vas.

Seks za kraj kanališe naboj

Retko se veza raskida bez naboja, prebacivanja, bola, ogorčenosti i zbunjenosti, čak i ako vi inicirate raskid. Sva ta osećanja možete da unesete u završnicu i da stavite tačku na i sa jednim velikim O.

Više vas nije briga

On više nije vaš problem, ali zašto na kraju ne bi bio još jednom vaše zadovoljstvo? Uostalom, ako je to ono što vam najbolje ide, ima smisla da time obeležite kraj veze, koja je verovatno na sličan način i počela.

Praktično je

Ko zna kada ćete sledeći put imati seks i kakav će biti? Iskoristite priliku pa upotrebite bivšeg za ono u čemu vam je uvek bio dobar.

Možete da budete skroz sebični

Nemate više nikakvu obavezu da izlazite u susret njegovim zahtevima, koji vam nikad nisu naročito prijali. Šta vas briga šta njega uzbuđuje i da li je zadovoljan? Izdivljajte onako kako volite i poželite mu srećan put.

Veoma je uzbudljivo

Sva ta pomešana osećanja i svest o tome da je gotovo, umeju da pojačaju senzibilitet do maksimuma. Možda vam bude bolje nego ikad, ali setite se da je to zbog okolnosti, a ne zato što ste stvoreni jedno za drugo. Jer da oboje tako osećate, ne biste raskidali.

Neka vas zapamti

Seks za kraj može da bude osvetnički, ako ste tako raspoloženi. Neka vas zapamti – takav doživljaj se ne dešava svakog dana i sa bilo kojom ženom.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još