RAZOČARAVAJUĆE: Za OVE zvezde se šuška da su OČAJNE U SEKSU

1. Paris Hilton

Bivši dečko razmažene bogatašice, Backstreet Boy Nick Carter, otkrio je kako je Paris u krevetu vrlo neaktivna. Takođe, on je otišao toliko daleko pa je otkrio kako se Paris često služila drogama, kako bi poboljšala svoje seksualno iskustvo.

2. Brodi Džener

Polubrat slavnih Kardašijanki nedavno je dobio i sopstveni seks show, ali šuška se kako nije tako dobar u krevetu, kako se hvali. To je otkrila njegova bivša devojka ,rekavši kako Brodi nema sposobnost razmišljanja "izvan okvira".

3. Marija Šarapova

Iako je prelepa teniserka često bila predmet maštanja brojnih frajera, oni koji su joj se uspeli uvući u krevet, otkrili su kako nije nimalo divlja. Tako ju je Adam Levine opisao kao "mrtvu žabu". Čini se kako Marija nije svuda tako glasna, kao na terenu.

4. Kolin Farel

Slavni Irac na glasu je kao veliki holivudski zavodnik, ali čini se kako žene od njega odlaze kući razočarane.

5. 50 Cent

Jedna egzotična plesačica otkrila je kako na skali od 1-10, slavni reper zaslužuje trojku i to samo zato što je uljudan. Uff!

6. Rasel Brand

Najpoznatiji holivudski zavisnik o seksu, upropastio je brak s Kati Peri upravo zbog izleta van braka, koji očigledno nisu tako divlji. Navodno komičar u krevetu često voli ponavljati reč "šta" i ne traje predugo.

7. Tajger Vuds

Najveći preljubnik među sportistima, golfer Tajger Vuds, navodno je vrlo neaktivan u krevetu, a šuškalo se i kako je njegova bivša supruga glumljenje orgazama dovela do savršenstva. Zbog prakse, naravno.

8. Eminem

Davnih dana se šuškalo kako je Eminem osrednji u krevetu, a glasine je pokrenula njegova bivša supruga Kim Meters. Također, uvredila je i veličinu njegovog "ponosa".

9. Anđelina Džoli

Iako to baš nikada ne bismo rekli, medijima se o problemima u krevetu s prelepom glumicom požalio njen bivši suprug Bili Bob Torton. "Ponekad je s modelima, glumicama i najseksi ženama na svetu osjećaj kao da spavaš s kaučem", požalio se Billi, a znamo koliko je proglašena najlepšom.

10. Ben Aflek

Dženifer Lopez poznata je po tome što skriva svoj privatni život kao zmija noge. Ali, u jednom intervjuu, progovorila je o svojim dobrim i lošim ljubavnim iskustvima, a zgodni glumac nije ostavio neki specijalan utisak na latino divu. "Sudeći po mom iskustvu, pevači i plesači su bolji u krevetu", iskreno je priznala.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još