ŽENE koje piju VINO su posebne

Skoro da i ne možemo da pronađemo razliku između muškaraca i žena kada je ispijanje alkohola u pitanju. Možda su čak žene počele da prednjače u izdržljivosti. Mada, svako pravilo ima svoj izuzetak. Sa jedne strane, tu su one retke devojke koje ne konzumiraju alkoholna pića. Često su usamljene u toj svojoj odluci i životnom stilu, ali ne mare za to. Sa druge strane, tu su one devojke koje nemaju potrebu da se napiju i tako leče svoju tugu, već jednostavno vole da popiju čašu crnog vina jer tako vole. E upravo o njima danas govorimo

Mnogo je tekstova na temu žena i pića koje konzumiraju. Dame koje vole vino okarakterisane su kao romantične, umerene i zavodljive. Nije važno da li ste se pronašle u ovom opisu ili ne – važno je da uživate u vinu. Ovo može biti veoma skup hobi, ali oni istinski ljubitelji će uživati i u nekim jeftinijim varijantama.

Devojke koje piju vino su predstavljene kao dame. One se ne nalivaju alkoholom jer to tako treba, već to rade sa uživanjem. Nije bitno da li je u pitanju večera u skupom restoranu ili pica iz obližnje brze hrane kod kuće uz tv. Za ljubiteljke vina će bilo koja od ovih varijanti biti prihvatljiva. One su jednostavno srećne uz bocu vina. Zašto je to tako? Pa verovatno jer to vino odiše nekom elegancijom koja karakteriše i njih same.

Ljubiteljke vina znaju da cene male stvari u životu. Nije potreban nikakav spektakl u toku dana. Neki mali poslovni uspeh ili uzvraćen osmeh je sasvim dovoljan razlog da se otvori nova flaša, sedne uz kamin i uživa. Društvo nekada i nije potrebno. Međutim, ako su u elementu, ovakve devojke ulepšaće vam veče svojom energijom i dosadnu noć pretvoriti u onu za pamćenje.

Stručnjaci kažu da su ljudi koji piju vino u umerenim količinama manje skloni stesu i nervozi. U stanju su da nakon užasne nedelje zaborave sve sto im se desilo i opuste se i uživaju dalje. Upravo su zbog toga ljubitelji vina voljeni u društvu.

Izvor: nadlanu/tvbest

Pogledajte još