HOROSKOP ZA 26. DECEMBAR:Danas Vam zvezde donose novac!

OVAN (21.3.- 20.4.)

Mesec u opoziciji sa Merkurom simboli emocija i logike, čine vas spremnim da rešavate pitanja koja se odnose na nekretnine ili na privatan biznis.Veoma ste ambiciozni iako se to ne bi reklo zbog slabog Marsa, vladaoca vašeg znaka. Nemate potrebe da preuveličavate probleme, lako ćete ih rešiti.

BIK (21.4.- 21.5)

Verujete da ćete naći način da ubedite jednu Devicu ili nekog Jarca u ono što želite. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa Škorpijom od koje očekujete neku vrstu usluge. Nemojte dopustiti da vas bilo ko poremeti u vašim planovima koji se odnose na inostranstvo ili na posao sa strancima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Merkur,vladalac vašeg znaka, simbol intelekta i biznisa, jak u Jarcu donosi dobre preporuke za neki drugi posao koji bi mogao biti bolje plaćen .Možete dobiti interesantne vesti iz inostranstva od nekog na koga niste računali. Verujete u mogućnost susreta sa osobom koju dugo niste videli jer živi u drugom mestu.

RAK (22.6. – 22.7.)

Iskoristite svoje iskustvo koje ste stekli radeći sa Škorpijom ili mudrih kolega koji su živeli u inostranstvu.Danas ćete morati da naporno radite ako želite da vas cene neki Ovan, Jarac ili neka Devica. Strelac još uvek računa na vas u vezi sa zajedničkim poslom u inostranstvu.

LAV (23.7.- 22.8.)

Pošto je tranzitni Mars, vladalac vašeg segmenta komunikacije u napetom aspektu sa Merkurom u Jarcu, imate poseban odnos sa predstavnikom ovog znaka kao i sa Blizancima ili Devicom koji su pod vlašću Merkura. Trebalo bi da budete tolerantniji u pogledu nečega o čemu ste razgovarali sa poslovnim partnerom.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

Merkur, vladalac vašeg znaka, planeta komunikacije u napetom aspektu sa Marsom i Mesecom,planetama agresivnosti i emocija, imate potrebu da pokažete smisao za realnost i entuzijazam kada se radi o vašoj vodećoj ulozi u okviru timskog rada i pokazaćee svoju sposobnost za dobru procenu u pogledu potencijalnih saradnika.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Pluton, vladalac vašeg polja novca i posla u napetom aspektu sa jakim Mesecom u Raku, planetom emocija daje vam mogućnost da postanete poznati ili popularni i veliki entuzijazam po pitanju vaše karijere radeći u poslu koji ima veze sa javnošću .Moći ćete da pokažete svoje talente i smisao za dobru komunikaciju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Spremni ste da podržite rođaka ili saradnika po pitanju ideje o novom poslu, bilo da se radi o privanom poslu ili u vezi sa vašim planovima da idete u inostranstvo. Slab Mars se približava vašem znaku i može vas uznemiriti ako imate neke neispunjene obaveze prema Ovnu, Blizancima ili Jarcu. Pokušavate da završite obaveze što je moguće pre.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Prijatelji vam govore šta treba da učinite po pitanju loše komunikacije koju imate sa jednim Bikom od koga očekujete više poštovanja i šta da mu kažete da biste izbegli svađu. Ako planirate pregovore sa nekim ko se b avi krupnim biznisom morate imati dobre ideje. Inventivni ste i to vas čini osobom koja je uspela samostalnim radom.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Dan je srećan za one koji rade u trgovini, malim privatnim preduzećima, medijima ili u sektoru javnosti. Ako želite da napravite kontakte sa Škorpijom ili Ribama trebalo bi da iskoristite svoje iskustvo i sposobnost za ubeđivanje. Imate mnogo ideja kako da unapredite posao. Možete očekivati interesantne vesti od Jarca ili Škorpije.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Ako dođe do poznanstva sa potencijalinm poslovnim partnerom negde na na privatnom partiju zbog d tranzitnog Meseca koji je u opoziciji sa Plutonom, možete biti iznenađeni direktnom ponudom naročito ako niste skoro imali priliku da razgovarate o velikim projektima. Imate priliku da napravite dogovor sa jednom Škorpijom ili Jarcem.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Tranzit Meseca donosi mnogo novih mogućnosti u radu sa vodenim znacima. Imate priliku da se sretnet sa nekim ko će vam dati korisne savete u vezi sa poslom koji želite da započnete sa nekim Bikom ili Vagom. Pokušajte da se priviknete na neke nove okolnosti u radu sa Jarcem ili Devicom.

izvor: conopljanews.net

Pogledajte još