HOROSKOP ZA 27.DECEMBAR: LAVOVI tražite više informacija ,i pazite kako pričate sa OVNOVIMA

OVAN (21.3.- 20.4.)ARIES

Odlučni ste u vezi sa nečim o čemu ste razgovarali sa nekim Lavom ili Jarcem. Ako se radi o nečemu što ima veze sa poslom sa onima koji žive u drugom gradu, bićete spremni da prihvatite njihove uslove. Težiet visokim ciljevima ali morate biti mnogo precizniji u pogledu obaeza članova vašeg tima saradnika. Vaše poslovne veze mogu biti dovedene u pitanje ako radite sa Škorpijom.

BIK (21.4.- 21.5)TAURUS

Mislite da neko želi da ima uticaja na vaše odluke a vi ste pod uticajem vašeg unutrašnjeg glasa i imate potrebu da napravite neku značajn promenu u vašoj svakodnevnici. Ako ste dobili poziv za saradnju sa Jarcem ili Deviom , moguće da ste na pravom putu. Možete dobiti vesti o novcu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)GEMINI

Nešto vas vema zamara na vašem poslu i bićete dovoljno smeli da zatrađite više novca za ono što radite, naročito ako je to psihički stresno. Ako tražite posao i iskreni ste u svojim namerama, mogu vas poneti nerealno maštanje o vašoj budućnosti. Možete otkriti nove izvore novca, naročito ako se bavite umetnošću.

RAK (22.6. – 22.7.)CANCER

Mislite da ste spremni da započnete nov poslovni odnos i vi ćete se naporno boriti, spremni ste da pokažete koliko ste odlučni. Vaša situacja je razjašnjena nečim što ste čuli na vaš račun i to zvuči obećavajuče. Neki Bik želi da nastavi sa vama partnerski odnos.

LAV (23.7.- 22.8.)LEO

Ako imate velike planove, potrebno vam je više informacija nego što ste ih dobili do sada. Za sada, najbolje je da se ponašate učtivo prema onima koji nisu uvek bili fini prema vama. Nešto neočekivatno može vam pasti na pamaet, možda u vezi sa poslom sa stranim partnerim.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Bilo bi bolje da proveite svoje račune, platite dugove jer niste u situaciji da oduglovaličete izvršenje vaših finansijskim obaveza. Trebalo bi da tražite savet od jednog Ovna ili Škorpije. Bilo bi mudro da napravite planove u pogledu nekim manjih promena u vašim svakodnevnim obaezama.

VAGA (23.9. – 22.10.)LIBRA

Ne oklevajte u pogledu promene posla ili ste neodlučni da li da prekinete dugotrajnu saradnju ili da je nastavite. Imate optor prema nečijim stavovima koje pokazuje prema vašem uspehu i naporima i imate utisak da ste potcenjeni. Spremni set da nastavite da radite kao i do sada ako dobijete unapređenje ili obećanje o većom plati.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)SCORPIO

Bilo bi bolje da razmislite o nekoj vrsti prilagođavanja na nove okolnosti na vašem radnom mestu jer ćete dobiti potrebu da započnete ispočetka čim Mars, jedan od vaša dva vladaoca uđe uskoro u vaš znak. Nemojte biti previše osetljivi na kritiku jer če vaša karijera ili posao uskoro verovatno biti mnogo plodonosniji.

STRELAC (23.11.- 21.12.)SAGITARIUS

Pokušavate da upravljate svojim poslom i vašim svakodnevnim aktivnostim što je moguće uspešnije. Dobra pozicija Meseca ima pozitivan uticaj na vaš entuzijazam i nove ideje u vezi sa odnosom sa stranim firmama. Imate velike aspiracije i vaši saradnici cene vaše napore.

JARAC (22.12.- 20.1.)CAPRICORNUS

Imate mnogo kreativnih, originalnih ideja ali verovatno nećete biti sposobni da ih sve sprovedete u delo jer imate tendenciju da budete nerealni kada je u pitanju vaš raspored obaceza ili kada je u pitanju vaša fizička kondicija. Možet dobiti poziv od nekog ko ima mnogo pitanja i sumnji u pogledu započinjanja zajedničkog projekta sa vama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)AQUARIUS

Pozicija Meseca donosi mnoge mogućnosti u pogledu projekta u kome biste mobli raditi zajedno sa onima koji nisu uvek bili prema vama ljubazni. Niste skloni da spekulišete ili prepostavljate šta bi moglo da se dogodi ako stvari krenu loše već uzimate zdravo za gotovo da ćete biti uspešni.

RIBE (20.2.- 20.3.)PISCES

Nemojte biti previše kapriciozni u pogledu nečega što zahteva svu vašu pažnju i energiju. Imate potrebu da budete mnogo efektivniji i mnogo precizniji u davanju odgovora onima koji to očekuju od vas. Ne bavite se analizom svog unutrašnjeg stanja već ste mnogo više usmereni na one koje smatrate svojim neprijateljima i konkurencijom. Budite ljubazni prema Jarcu ili Devici koji cene vaša dostignuča.

Izvor:conopljanews.net

Pogledajte još