ZA SLUČAJ DA JE JOŠ NISTE PRONAŠLI: Vodič za otkrivanje G- tačke

Dovedite se u odgovarajuće raspoloženje

Ne možete se klinički baciti na ispitivanje osetljivosti svoje vagine, jer to treba da bude zabavno i zadovoljavajuće. Potrebno vam je neograničeno vreme, udobnost i privatnost, da bi eksperiment dao rezultate.

Prvo klitoris

Pružite sebi uobičajenu stimulaciju, jer nećete potrošiti kapacitete, ako doživite klitoralni orgazam – koliko god puta možete. Neka to bude uvod za istraživanje onoga što G-tačka može da vam pruži.

Prvo prsti

Pre nego što posegnete za nekom igračkom, upotrebite prste – tako ćete napipati teksturu G-tačke, koja je naborana i malo grublja, po čemu se razlikuje od glatkih zidova vagine.

Stimulacija

Kad napipate to mesto na prednjem zidu vagine, isprobajte kakva vam stimulacija prija. Probajte kružnu masažu, brze pokrete unutra-napolje, pokušajte da je stimulišete kažiprstom kao u gestu „dođi ovamo“. Možda ćete utvrditi da prstima ne možete da dosegnete dovoljno, pa će vam neka igračka biti zgodnija. Promenite nekoliko položaja, da pronađete one u kojima vam je G-tačka najizloženija i najdostupnija.

Veliki orgazam

Žene koje doživljavaju orgazam putem stimulacije G-tačke prijavljuju intenzitet i zadovoljstvo koje daleko prevazilazi klitoralni orgazam. Ali čak i ako ne doživite veliki, duboki, eksplozivni orgazam, doživećete uzbudljive senzacije, koje ćete želeti da ponovite.

Možda otkrijete skvirt

Takozvana ženska ejakulacija povezana je sa stimulacijom G-tačke, pa vam se možda dogodi da otkrijete kako to radi. Ako želite da budete sigurne da se nećete zapravo upiškiti, ispraznite bešiku pre nego što se upustite u istraživanje.

Izvor: best/nadlanu

Pogledajte još