KEC U RUKAVU: Predigra o kakvoj svaki muškarac sanja

Dođite kod njega na posao

Predigra ne mora nužno započeti u spavaćoj sobi. Naprotiv! Dogovorite se da jedan dan dođete po njega na posao. Tom prilikom obucite samo mantil i ništa ispod njega. Visoke potpetice su obavezne. Kad uđe u automobil, pustite da vam se mantil diskretno otvori, a da pritom ne otkrijete grudi i međunožje. Kad shvati šta vam je na umu, mogli biste usput negde da stanete.

U spavaću sobu u štiklama!

Muškarci obožavaju da vide ženske noge u štiklama. Zašto mu ne biste priuštile taj prizor u spavaćoj sobi? Obucite seksi donje rublje i samostojeće čarape i cipele s vrlo visokom potpeticom. Njega bacite na krevet, a vi sedite ispred njega. Prebacujte nogu preko noge i dopustite mu da vas što bolje vidi. Ne dajte mu da vas dodiruje sve dok vi ne odlučite da je vreme za akciju.

Skinite sve sa sebe senzualno i zavodnički

Budući da su muškarci vizualna bića, priuštite mu prizor za pamćenje. Polako se skidajte pred njim. Zadignite suknju, lagano i nežno svucite čarape, a potom i ostale delove odeće. Činite to senzualno i vrlo polako, a po mogućnosti gledajte ga u oči. Biće mu to predigra za pamćenje.

Zajednički vrući ples

Pustite glasno njegovu omiljenu muziku. Priđite mu u maniru seksi filmske dive, a potom mu predložite da zapleše s vama. Priljubite mu se čvrsto uz telo i zajedno se prepustite seksi plesu. Većina muškaraca kaže da ne voli da pleše, ali verujte da ovakav ples nijedan neće odbiti.

Dodajte malo slatkog…

Predigra doslovce može biti slatka. Kako? Naredite mu da legne, a potom mu zavežite ruke za krevet. Uzmite šlag i premažite mu telo. Potom ga polako ližite, a strateški najviše erogene zone. Zapaljivo zar ne?

Izvor: nadlanu

Pogledajte još