Sinhronizuje se "Planeta 51"

U toku je sinhronizacija animiranog filma "Planeta 51" (Planet 51) 

Glavne uloge u sinhronizaciji animiranog hita "Planeta 51" pripale su poznatim glumcima Ivanu Bosiljčiću i Nebojši Milovanoviću, a kao specijalni gost u ulozi TV reportera našao se poznati radijski voditelj Igor Brakus. 

Ivan Bosiljčić će glas pozajmiti kapetanu Čarlsu "Čaku" Bejkeru, američkom astronautu koji je proputovao milione milja da bi postavio zastavu na planetu... koja je već naseljena! 

Nebojša Milovanović će pozajmiti glas Lemu, simpatičnom šesnaestogodišnjem dečaku s Planete 51 koji će uz pomoć Čaka shvatiti da život nije samo slepo praćenje pravila, posebno ako želiš da spasiš planetu! 

Režija sinhronizacije je poverena Laku Nikoliću, a u sporednim ulogama su se našli Marko Marković, Nataša Balog, Milan Antonić i drugi.

Inače, "Planeta 51" je animirana avantura/komedija  koja prati priču američkog astronauta kapetana Čarlsa “Čaka” Bejkera koji sleće na Planetu 51 misleći da je on prva osoba koja je tu nogom kročila. Na njegovo veliko iznenađenje, otkriće da je ova planeta naseljena malim zelenim ljudima koji srećno žive u blaženom svetu sa “kućicama u cveću” koji mnogo podseća na Ameriku iz 50-ih godina. Njihov jedini strah je da će taj svet ugroziti osvajači iz svemira poput Čaka! Uz pomoć robotskog saputnika “Rovera” i njegovog novog prijatelja Lema, Čak će morati da pronađe put kroz zadivljujuće ali i zbunjujuće predele Planete 51 kako bi izbegao da postane trajni stanovnik odeljka muzeja pod nazivom “Osvajači iz svemira”. 

Više o ovom filmu saznajte ovde!

Pogledajte još