ZABORAVITE NA RUTINU: U tri koraka do prljavijeg seksa!

Vaš seksualni život je dobar, ali uvek ima mesta napretku. Ne treba se plašiti promena, već ih istražiti, pa videti šta je to što vama i partneru odgovara, jer je to recept za bolji seksualni život, ili u ovom slučaju – “prljaviji”.

1.Razgovor

Mnogi eksperti savetuju da je najbolje prvo razgovarati o “čudnijim” seksualnim željama koje imate, pre nego što ih stvarno primenite u krevetu, jer nešto što vas uzbuđuje, ne znači da uzbuđuje i vašeg partnera. Prepustite prvo partneru da podijeli svoje želje, jer na taj način činite da je sve ovo i u vezi sa onim šta on ili ona želi. Kada dođe red na vas da kažete o čemu maštate i što želite, budite pozitivni i samouvereni, jer ako vi zvučite nesigurno ili uplašeno, to se može preneti i na vašeg partnera. Takođ stavite do znanja da o kojoj god novoj “perverziji” da se radi, vi ne očekujete to svaki put, već samo onoliko često koliko to partneru odgovara. Iznad svega, ako je vaša ideja odbijena, budite OK povodom toga, jer svađa neće promeniti ničije mišljenje. S druge strane, smirenost pri odbijanju možda i dovede do eventualnog pristanka.

2.Priprema

Zajedničko gledanje erotskog filma ili čitanje neke erotike može oboje potstaknuti i učiniti otvorenijima za nove ideje. Vaš partner je možda već zainteresiran za neke stvari, ali ih nikada nije podelio s vama, a svakome je lakše otvoriti se kada zajedno nešto istražujete. Kada ste se dogovorili oko seksi-noviteta koje želite isprobati, odradite domaći zadatak. Ako vaše fantazije nisu iste, može pomoći da podelite seks večeri na “njegove” i “njene”, pa ćete tako napraviti savršen kompromis i naravno, dame su prve.

3.Detalji

Ako imate decu, ona mogu biti razlog da vam entuzijazam oko “prljavih” seksi varijanti, padne. Najbolje bi bilo prepustiti ih na jednu noć bakama i djedovima, a vi se opustite sami u kući ili unajmite hotelsku sobu na jednu noć. Hotel je dobra ideja, jer će vam novo okruženje pomoći u navikavanju na nove stvari. Također je pametno postaviti neka osnovna pravila – koliko je ko spreman ići i odredite “sigurnu” reč. Pobrinite se samo da je ta reč nešto što ne biste inače izgovorili. Na ovaj način ste sigurni da oboje uživate i zabavljate a da se ne morate zaustavljati svakih par minuta i postavljate pitanje: “Je li ti ovo OK?” Na kraju krajeva, imajte na umu da je vaša veza daleko bitnija od seksualnog iskustva koje proživljavate. Nakon svega, poljubite i zagrlite partnera i recite koliko ste uživali u svemu. Onda, kada prođe nekoliko dana, porazgovarajte o tome što se kome svidelo i šta ne, kako bi bili sigurni da je ovo novo seksualno iskustvo bilo zadovoljavajuće, kao i da ste voljni da probate opet.

Pogledajte još