HOROSKOP ZA 29. DECEMBAR: Rak će čuti intrigantnu vest, Ribe - neko tračari o vama

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Mars u dobrom aspektu sa Mesecom čini vas spremnim da se sretnete sa dugogodišnjim prijateljima. Imate veliku podršku od nekog ko vas dobro poznaje i ko je spreman da sa vama napravi kompromis. Možete očekivati vesti od nekog Jarca. Pozicija Venere donosi veće troškove od očekivanih.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Ovo bi mogao biti povoljan dan za većinu predstavnika vašeg znaka, naročito za one koji žele da obnove saradnju sa jednim Lavom, Vodolijom ili Rakom.Pokušaćete da ubedite osobu do koje vam je stalo da vas posluša po nekom, za nju veoma važnom pitanju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Trudite da ostavite sjajan utisak na one koji imaju na vas inače veliko poverenje ali vi želite da im date na znanje da s razlogom o vama misle lepo.Možete, naročito ako ste mladi postati popularni zbog nekog posebnog talenta. Ako planirate da aplicirate za neku stranu firmu, bićete u tome uspešni.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Nemojte se previše opterećivati onim sto biste mogli čuti na svoj račun.Dobar prijatelj se trudi da vam da koristan savet u vezi sa nečim što bi moglo imati veze sa vašom karijerom. Pokušajte da svoje obaveze završite o roku. Vest od Blizanaca ili Device može biti prilično intrigantna. Dobro se osećate u društvu jednog Lava.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Pod uticajem ste nekog vodenog znaka, možda Raka ili Škorpije naročito ako rešavate problem vlasništva, kako vašeg tako i vaše familije. Pozicija Sunca, vladaoca vašeg znaka u Jarcu može označiti vaše nezadovoljstvo kada je u pitanju vaš odnosa sa onima od kojih imate neka očekivanja.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Merkur, vladalac vašeg znaka je spreman da napusti Jarca i u napetom aspektu sa Mesecom može označiti neku vrstu nelagodnosti usled vaše nesigurnosti u pogledu odluka koje se loše odražavaju vaš posao. Nemate potrebe da brinete oko nečega za šta nema realnog osnova.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Venera, vladalac vašeg znaka u dobrom položaju na kraju Škorpije u dobrom aspektu sa slabim Marsom može se odnositi na neku vrstu nesigurnosti koja se tiče kako buduće saradnje sa neki ko živi u drugom gradu ili državi ili vašim ličnim projektom. Ako dobijete poziv od nekog ko živi u inostranstvu, bićete nesigurnosti da li da ga prihvatite ili ne.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Venera na ulazu u Strelca, znaka koji simbolizuje strane zemlje može biti indikacija vaše želje za putovanjem. Možete se osećati pomalo uzdržanim, više nego inače jer imate poteškoća u kontaktima sa drugima, posebno sa vašim neposrednim saradnicima. Moguća je dobra vest od jednog Lava.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Pokušajte da ubedite Lava ili Bika da prihvate vaš savet. Osećate se spremnim da se maksimalno angažujete u nekom poslu koji do skora niste smatrali dobrim rešenjem ali sada ste spremni da se posvetite nekim novim aktivnostima.Jedna Vodolija planira da promoviše vaš posao.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dobro se osećate u društvu Raka, Ovna ili Blizanaca koji podstiču vašu ambiciju ali neki Lav, Strelac ili Devica mogu vršiti na vas veliki pritisak po mnogim pitanjima. Niste spremni da se odreknete komfora ili vašeg stila života da biste napredovali osim ako vas zamole članovi porodice.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Imate potrebu da izrazite svoje stavove u društvu prijatelja za koje ste ubeđeni da bi mogli biti sposobni da vas shvate i verovatno ćete biti sposobni da se lako priviknete na neke nove okolnosti na poslu, čak i ako vam niko ne garantuje brzi prihod. Mnogo su oduševljeni vašom prilagodljivošću.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Nemate potrebe da brinete oko nečega što ste mogli da čujete o sebi što su navodno rekli neki Rak ili neka Devica. Niko ne može da vam kaže kako da rešite problem koji imate u organizaciji vašeg posla ili porodičnog života. Budite ljubazni prema nekom ko vam je oduvek bio lojalan, moguće da se radi o jednom Jarcu.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još