KRIVA MI JE LEVA DOJKA: Kako ću sad na doček

U novembru sam ispunila svoju dugogodišnju želju. Ugradila sam silikone u grudi. Male grudi su bile uzrok mog čestog nezadovoljstva i izvor nesigurnosti. Nisam bila zadovoljna kako mi stoje haljine, majice, pa čak i košulje.

Često sam se osećala manje vrednom u društvu devojaka s velikim grudima. One su bile pune samopouzdanja, jer su svi gledali u njih. Kad sam diplomirala, rešila sam da sebe počastim grudima kakve sam oduvek želela.

Kako svemu u životu pristupam temeljno, posebno kad su zdravlje i estetika u pitanju, šest meseci sam istraživala koja je klinika najbolja za ugradnju implanta. Kad sam se upoznala sa svim detaljima zahvata, zakazala sam termin. Sam zahvat je prošao kako sam očekivala. Znala sam da ću osećati jake bolove, ali bila sam spremna da ih podnesem. Čim sam videla “nove” grude primetila sam da nisu simetrične, da je leva dojka pomerena u stranu. Iznervira pozvala sam hirurga.

Ukoliko imate neku ispovest koju želite da podelite sa nama, pošaljite na mail redakcija@nadlanu.com

Bio je ljubazan i zakazao mi za sutra pregled. Rekao mi je da se takve stvari često dešvaju i da će mi za mesec, dva grudi biti simetrične. Ni premijera novih grudi nije prošla bajno kako sam maštala. Izašla sam s drugaricama u Kasinu. Mala sam osećaj da svi bulje u moje grudi jer mi je leva dojka kriva, a ne zbog toga što su lepe. “Jel se i tebi čini da ti je ova malo otišla u stranu”, pitala me je drugarica to veče. Poludela sam. Nije njena namera bila loša. I sad dok svi planiraju doček nove godine koji će pamtiti, ja sam odlučila da ostanem kući s mamom i tatom i mojim novim grudima.

DUD

Pogledajte još