HOROSKOP ZA 30. DECEMBAR: Blizanac ne prihvata kritike, Škorpije - neko će vam ponuditi pomoć

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Trudite se da izvučete maksimum iz jedne situacije sa kojom ste suočeni i koja vam ne odgovara u potpunosti ali vi ipak razmišljate po principu da svako zlo ima svoje dobro. Svesni ste da ste mnogima konkurencija i da vas se pomalo plaše. Brinu vas finansije i pokušavate da nađete najbolji način kako da rešite problem.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Imate mnogo planova ali ste prilično rastrzani i bavite se nekim nepotrebnim poslovima koji vam mogu oduzeti dosta vremena. Ne ulazite u raspravu sa Vagom ili Lavom ili sa ribama. Ako želite da dobijete priliku da pokažete neki svoj talenat, uspećete u tome, naročito ako treba da vas podrži jedna Škorpija ili neki Jarac.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Osetljivi ste na svaku primedbu koja dolazi od kolega pa čak i od onih za koje ste sigurni da su vam naklonjeni. Nečije prisustvo vas iritira, naročito neke žene, ma kog pola da ste, koja vam dosađuje pričajući o svojim problemima. Spremni ste da se borite za neke svoja prava i za svoj stav, ma o kome da se radi.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Vaši grandiozni planovi lako su ostvarljivi ako radite umedijima ili se bavite umetnošću, moguće i sportom. Neko vas podržava i vi se trudite da na svaki način nađete podršku onih koji su vam se već više puta nalazili pri ruci. Dobijate poziv od nekog ko živi u nekoj dalekoj, moguće prekooekanskoj zemlji.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Spremni ste na pomirenje pod vašim uslovima. Ne ulazite ni u kakve razgovore po onim temama koje su bile razlog za konflikt.Neko želi da vam pomogne ali bi kao da toga baš i niste sasvim svesni. Mnogima je stalo da sa vama uspostave ponovo komunikaciju.Verujete da možete da se dogovorite sa Ovnom oko nekih bitnih pitanja.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Dobro se slažete sa onima koji su spremni da podrže vaše ideje i planove U večernjim satima Mesec se približava Jupiteru i donosi novu poslovnu ponudu.Ne želite da ni zbog koga gubite dragoceno vreme koje možete bolje iskoristiti ako se oslonite samo na sebe i uzak krug svojih saradnika. Moguća vest od jednog Strelca.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Dan pun različitih aktivnosti koje imaju veze sa strancima. Trebalo bi da obnovite neke kontakte ili da se dogovorite sa nekim ko živi u inostranstvu u vezi sa budućom saradnjom. Dajete na znanje da dobro znate šta želite ali ste ipak spremni na svaku vrstu kompromisa. Javlja vam se Rak koji ima ideju o radu u medijima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Preopterećeni ste obavezama, a to kao da niko ne shvata. Mnogi se trude da vas demorališu kritikujući vas za nešto za šta nema osnova. Nekome je stalo da vam učini po volji ili da vam olakša situaciju u kojoj ste se našli ali vi pomoć ne prihvatate. Poslovi sa strancima donose zadovoljstvo i omogućavaju vam da ostvarite neke svoje planove.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ubeđeni ste da neko želi da vas nadmudri.Treba da budete oprezni u radu sa Ovnom ili Škorijom a ako morate sa njima da razgovarate ili da pravite neki aranžman nađite način da im predočite svoj stav, ali u četiri oka. Dobra saradnja sa mladim kolegama, ma kog pola da ste, naročito sa svetlokosim.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Iskoristite povoljne okolnosti jer ćete moći da se dogovorite sa onima koji su vam posebno veoma dragi oko nečega što je vama bitno. Trudite se da date na znanje Ovnu da ne može da se poigrava vašim strpljenjem. Želite da dobijete objašnjenje od jednog Bika ili nekog Blizanca.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Povoljan dan za druženje sa prijateljima, uspostavljanje novih kontakata i susrete u većen društvu. Ponude koje dobijete od Raka, Blizanaca, Vage ili Lava mogu biti ono na šta ste dugo čekali. Nekome je veoma stalo da vam da na zanje da računa na vas i ubeđivače vas sve dok ne pristanete na zajedničku saradnju.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Atmosfera u domu vam ne odgovara, a ni na poslu ako radite u privatnoj firmi jer imate utisak da vam drugi nameću ono što ne želite da prihvatite. Verovatno ćete se potruditi da na svaki način uradite nešto što ste zamislili bilo da se radi o renoviranju stambenog prostora ili o promeni stana. Neko vas savetuje za vaše dobro da to ne učinite.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još