GREŠNA MASTURBACIJA: Kako crkva pomaže kad se pretera

Fejsbuk stranica "Božja ruka" se, naime, svojim savetima bori protiv masturbacije.

"Shvaćamo da ovaj grijeh u jednakom broju pogađa kako muškarce tako i žene, štoviše i jedan od naše braće godinama se borio s ovisnošću. Iz njegovog iskustva, a i mnogih drugih slučajeva u našoj župi, garantiramo da je ovo jedna dugotrajna i teška borba. Borba u kojoj MOŽETE pobijediti! Uz čvrstu vjeru i Božju Ruku i Vi možete olakšati svoje muke", piše u uvodnom delu.

Oni zatim objašnjavaju na koje načine ćete sprečiti padanje u iskušenje da počinite ovaj "greh", a kao najbolje metode izdvajaju: "Ne dodirujte se", "Što ređe idite u toalet", "Često mažite ruke i noge. Psihički vlaženje dobro deluje i mazanje pomaže da se čovek opusti", kao i da se molite.

Ono što je podjednako interesantno kao i "poslanica o masturbiranju", jesu komentari ispod pomenutog teksta. Prenosimo vam post u celosti, kao i pojedine komentare. Spremite se na urnebesnu turu smeha.

Nakon naše posljednje objave o mastrubaciji velik broj pratioca nam se javio u komentarima i inbox-u sa pitanjima. Odluč...

Posted by BOŽJA RUKA on Tuesday, December 29, 2015

(old_image)

A zatim su objavili i sledeći post:

Kad osjetiš želju da se masturbacijom oslobodiš spolne napetosti, nemoj popustiti tom porivu, nego ga nastoj obuzdati....

Posted by BOŽJA RUKA on Tuesday, December 29, 2015

Pogledajte još