Simpl majnds sretni zbog dresova Zvezde i Hajduka

BEOGRAD, 16. novembra 2009. (Beta) - Frontmen škotskih rokera "Simpl majnds" Džim Ker izjavio je da je bend u Beogradu, Banjaluci i Splitu nastupao "pred sjajnom publikom svake večeri", izrazivši radost zbog poklonjenih dresova Crvene zvezde i Hajduka.

"Bili smo u kontaktu sa publikom koja sigurno zna kako da se zabavlja. Ta izrazito različita mesta ispoljila su istu vrstu emocionalne topline, koja je došla do nas kao paklena vrućina dok su se pesme nizale jedna za drugom", otkriva Ker na sajtu www.simpleminds.com.

Nekoliko dana pre Banjaluke i Splita, muzičari su 11. novembra svirali u Beogradskoj areni, a zvaničnici Crvene zvezde iskoristili su priliku da Keru poklone dres beogradskog fudbalskog kluba.

Članovi "Simpl majnds", poznati kao strastveni navijači glazgovskog Seltika, pred skoro svaki nastup dobiju na poklon suvenire lokalnog fudbalskog kluba. "U sredu smo dobili poklon slavnog kluba Crvena zvezda iz Beograda koji smo uvrstili u kolekciju. A onda u Splitu smo dobili crveno-belo-plave majice i šalove lokalnog kluba Hajduk. Naravno, nosio sam šal za nekoliko pesama i to je te večeri vrlo dobro primljeno", kaže Ker.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.