TOTALNO DRUGAČIJE: SERGEJ ĆETKOVIĆ u drugačijem izdanju!

Poslednja numera od ukupno deset u okviru najvećeg radijskog projekta na Balkanu ”Zvezde pevaju zvezde” premijerno je izvedena.

Pesmu i spot za pesmuZašto pravis slona od mene“ otpevao je u potpuno novom aranzmanu Sergej Ćetković. Poznat po baladama, Ćetković se odlicno snašao i u brzim taktovima čuvenog hita koji u originalu izvodi Dino Dvornik.

-Ova pesmu ću svakako uvrstiti u svoj redovni repertoar, a premijeru na nastupu imaće već za novogodišnju noć koju ću provesti na Zlatiboru. Ja generalno volim izazove, ali ipak trazim nešto što će da mi legne.Mi smo ovo uradili na jedan potpuno drugačiji način, na svoj, a opet smo se trudili da ne odstupamo od originala. Svi učesnici projekta su se potrudili da pesmama daju svoj interpretatorski i jedinstven pečat – rekao je Sergej Ćetković gostujući na Radiju S1 u emisiji Dan sa Natalijom.

U projektu su učestovali grupa Van Gogh, Bane Lalić i MVP, Aleksandra Radović, Nataša Bekvalac, Lexington band, Jelena Tomasević, Nina Badrić, Toni Cetinski, Zeljko Vasić i Sergej Ćetković.



Pogledajte još