HOROSKOP ZA 31. DECEMBAR: Rakovi - nekome se dopadate, Strelac dobija poziv za izlazak

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Povoljna pozicija Meseca u znaku ambicioznog i slabog Marsa, vašeg vladaoca, planete energičnosti u Vagi čine vas jako vrednim,pronicljivim, sposobnim da donosite važne odluke. Zapitajte se da li ste u svemu u pravu. Ako se rođeni početkom aprila možete biti pozvani na neki familijarni skup.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Budite sigurni da ćete dobiti podršku osoba koje žive u inostranstvu ili koje imaju bilo kakve kontakte sa strancima. Ako se radi o potencijalnim poslovnim partnerima, na pravom ste putu da postignete uspeh. Moguće da se radi i o novom, vrlo važnom poslu koji će biti veoma isplativ.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Danas ćete morati da se suočite sa nečim što vas može malo izbaciti iz takta. Moguće da se radi o onima koji dobro poznaju vaše slabosti i koji vam mogu u maloj meri nauditi u nečemu što je vama relativno bitno. Dobro se osećate u društvu Strelca i Vage. Pokušavate da organizujete život kako to vama odgovara ali vam ne polazi za rukom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ako ste muškarac, predstoji vam susret sa Jarcem koji će na vas ostaviti veliki utisak i u privatnom i u poslvnom pogledu. Dopadate se jednom Biku,Raku ili Ribama. Trebalo bi da budete mnogo uviđavniji. Ako ste žena, možete pomisliti da vam se udvara neko ko je previše ambiciozan.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Nemoćni ste da se suočite sa problemom koji vas nervno iscrpljuje i verovatno ćete protivno vašim željama učiniti nešto što biste intimno izbegli. Potrebno vam je mnogo strpljenja u radu sa jednim Rakom ili Jarcem. Dobro se osećate u društvu Strelca sa kojim ste jednom već pravili poslove razne vrste.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Ako vam se javi oktobarska Škorpija, ili Rak, možete imati prijatne zajedničke momente koji će vam omogućiti da se opustite i da uživate u njihovom društvu. Nemojte dopustiti da vas demorališe ponašanje jednog Strelca koji vas često bezrazložno kritikuje.Potrudite se da veče provedete u prijatnom društvu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ne odustajete od svojih poslovnih namera, posebno ako su u vezi sa putevima ili marketingom, ma šta čuli što vas može uznemiriti.Dobićete ponudu od Raka ili Bika u vezi sa nekim projektom koji vam može biti veoma značajan.Neko će vas pozvati na večeru ili izlazak.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ne plaše vas obaveze već brojni sastanci sa osobama za koje znate da će pokušati da vrše na vas neku vrstu pritiska. Budite spremni da se maksimalno posvetite onome što vas najviše interesuje. Neko će pokušati da vam u većem društvu da na znanje koliko mu značite.Pokušavate da se dogovorite sa Lavom oko nečeg bitnog.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Osećate se odlično u društvu sposobnih kolega koji su spremni da vam izađu u susret i da vam budu od velike koristi kada je realizacija vaših ambicija u pitanju. Dobijate poziv da se vidite sa Jarcem. Neko želi da se upozna sa vama i vama će to imponovati, verovatno će se raditi o nekom Biku ili nekoj Vagi.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Vrlo ozbiljno izvršavate svoje obaveze ali ne dozvoljavate nikome da vam govori šta treba da radite. Čak i ako ih saslušate, niste spremni da budete preterano popustljivi bez nekog većeg razloga. Premoreni ste i to vaša okolina primećuje.Nemojte se previše opterećivati razmišljanjima o novcu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Dobro se slažete sa onima koji znaju šta hoće, čak i ako se to ne slaže sa vašim planovima. Ipak, shvatate da imate šta od njih da naučite. Dobićete priliku da se sretnete sa Lavom ili Rakom koji imaju sjajne ideje. Moguć poziv iz inostransva od osobe u koju imate veliko poverenje.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Moguće je da previše ozbiljno doživljavate nešto što vas se lično ne tiče al moguće da ima veze sa vašim prijateljima i onima koji su vas nečim zadužili. Ako nameravate da idete u veće društvo, ne otkrivajte svoje ambicije. Dopadate se Raku sa kojim možete ostvariti sjajnu vezu.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još